Şimdi Ara

Laptop Öneri ( Acer N5 2020 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kararsız durumdayım. Bilen insanlardan yardım almaya ihtiyacım var acil bir şekilde :)

Öncelikle en önemli kriterim 144hz ya da en kötü 120hz monitör. Bütçem 8 9k arası. Acer çok hoşuma gidiyor ancak tam olarak istediğim model bulunmuyor.

Ryzen 4k serisi , 144hz monitör, 1660ti veya 1650ti ekran kartı bulunan tavsiye edebileceğiniz laptop var mıdır?

Şu an için i5 10300h 1660ti sahip Nitro 5 2020 modeline yakınım kısa srede karar vermem gerekiyor. Sizce ryzen 4k serisini beklemeli miyim yoksa düşündüğüm modeli alıp keyfime bakmalı mıyım bilemedim.

• ben olsam alır keyfime bakarım, döviz artışından etkilenir filan yarın 8-9 k arasına onuda alamazsın.
  • Ryzen 4600h modeli geldi Acer'in. Stoklar bittikten sonra tekrar satışa sunmadilar. Ryzen serisinde 144hz yok Türkiye piyasasında, acer'in web sitesinde de görünmüyor.
    Ayrıca ışık sızması sorunsa sizin için Acer Nitro serisinin hemen hemen hepsinde olan bir durum. Ben alıp iade ettim bu yüzden.
    Şimdi msi gl65 leopard var 144hz almayı düşündüğüm, indirime girmiş 6900 lira, biraz araştırdım onda da ışık sızması oluyormuş. Sanırım bu durumu kabullenip alacağım yine de. Ryzen 4000 serisi, özellikle nispeten daha uygun olan 4600h işlemcili modellerin piyasaya çıkması gecikti, ne zaman gelecekleri de belli değil. Fiyatlar sürekli artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla baktığımda bu da 8500dü 8700oldu. Alıcaz artık dolar gerilmiş yay gibi ortada kalmıyım :)

• paxal kullanıcısına yanıt
    Hocam ışık sızması ips panelle alakalı bir şey diyorlar.

• Evet öyle ama aşırı olunca rahatsız ediyor. Ben az önce sipariş verdim msi gl65, dediğin gibi bekledikçe zarara giriyoruz. Aslında Lenovo Legion'un 4600h işlemcili modellerini bekliyordum ama hem intel işlemcili legion 5'lerin çok yüksek fiyattan çıkması hem de ne zaman geleceğinin belli olmaması yüzünden bekleyemedim. Bakalım bunda ne çıkacak şansıma, ışık sızması çok olmazsa hiç uğraşmayacağım.
  • Ben gidip yerinde görmeyi düşünüyorum satan firmada. Eğer dediğiniz gibi rahatsız edici seviyedeyse hiç gerek yok daha uygun fiyatlı modellere yönelirim.

Ryzen 4k serisi geldiğinde kafama yatarsa bunu satıp alırım diye de düşünmüyor değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lympax -- 19 Ağustos 2020; 15:42:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.