2500 TL kadar yuksek perfomans laptop önerilerinizi paylasırsanız sevinirim (oyun+net+vb)ben asagıdaki modeller arasında kaldım model fiat ve perfomans acısından ayrıca değerlendirebilirseniz memnun olurum tşkler
aynı özelliklere sahip laptoplar daha pahalı marka karizma fiyat ucuk d:
Karizma Demeyelim Ona Kalite :)
sony olarak önerebileceğin model varmı özellikle
Dell i tercih ederim
Arkadaşlar bende bu iki bilgisayar arasında kaldım... Dell lapto ta iyi diyolar Amerikada mac book tan sonra e çok satan ikinci ürünmüş. Ama Asus ta iyi bir marka bildiğim ve kullandığım kadarıyla. Ayrıca özelliklerine bakarsak hem işlemci yönünden (ASUS: 740 QM 1,73- DELL:720 QM 1,6) hemde ekran kartı olarak (ASUS: ATI 5730-DELL: ATI 5470 ki baya fark var) hemde harddisk kapasitesi olarak 640'a 500, ASUS tamamen önde. sizce bunlara göre hangisini tercih etmeliyiz???
quote:
Orijinalden alıntı: emolution
Arkadaşlar bende bu iki bilgisayar arasında kaldım... Dell lapto ta iyi diyolar Amerikada mac book tan sonra e çok satan ikinci ürünmüş. Ama Asus ta iyi bir marka bildiğim ve kullandığım kadarıyla. Ayrıca özelliklerine bakarsak hem işlemci yönünden (ASUS: 740 QM 1,73- DELL:720 QM 1,6) hemde ekran kartı olarak (ASUS: ATI 5730-DELL: ATI 5470 ki baya fark var) hemde harddisk kapasitesi olarak 640'a 500, ASUS tamamen önde. sizce bunlara göre hangisini tercih etmeliyiz???
ASUS..........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme