Aradığım özellikleri sıralayalım; 1- Tatminkar Batarya Ömrü(Günlük kullanımda 3-4 saate varabilen) EN ÖNEMLİ KISIM 2-Taşınabilirliği kolay.(15,6 inç altı modeller bana daha ideal, ama max 15,6 diyelim) 3-Bilgisayarda oyun oynamayı DÜŞÜNMÜYORUM. Evimde bu iş için bir canavar var zaten:) daha çok yazılım geliştirici programlar yüklü olacak. 4-Oyun oynanmayacak fakat yine de günlük kullanımda bilgisayarımın seri olmasını istiyorum. Belki SSD li modellere yönelebiliriz.
BÜTÇE'mize gelirsek : 2500 TL diyelim. Ama ne kadar az o kadar iyi diye de ekleyelim:) Dizüstü piyasasından çok zamandır uzağım.Bu yüzden yardımlarınız çok önemli.
öncelikle teşekkürler.Birşey sormak istiyorum ; halk ağzında genelde Samsung' un bataryasının daha verimli olduğu söylenir,bu doğru mudur? (Eskiden bir batarya problemi yaşamış Asus laptop kullanıcısıy-dım)
y500 %25 indirim bekle o zaman 2500 tl altı oluyor geçen %25 indirimdeydi
17,3 inçlik model biraz fazla büyük benim için. Diğer modeli düşüneceğim teşekkürler.
Önerdiğim samsung, muadillerine (n56, ge60 vs.) göre biraz daha hafif ve şarjı biraz daha (1-3 saat) fazla gider. Yalnız orta segment ürünlerinde nasıldır bilmiyorum.
Önerdiğim samsung, muadillerine (n56, ge60 vs.) göre biraz daha hafif ve şarjı biraz daha (1-3 saat) fazla gider. Yalnız orta segment ürünlerinde nasıldır bilmiyorum.
Önerileriniz için çok teşekkürler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme