Şimdi Ara

laptop önerisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
2
Favori
7.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pil ömrüne yeterince iyi diyemem. Oyun oynarken 2 saate yakın gidiyor. Günlük kullanımda ise 4 saat civarı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Hali hazırda ayırdığım nakit bir para vardı ancak o kadar nakiti vermek saçma geldiği için kredi kartıyla almaya karar verdim :)

o tarih hesap kesimim :D

Her oyun için ayrı denemişler tek tek inceledim.Pubg de 25 fps fark ederken battlefield 1 de 43 e kadar çıkabiliyor.

Bazı oyunlarda ise 10 fps ye kadar düşebiliyor fark.
  • utkuaaytekin1 U kullanıcısına yanıt
    Anladım.Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
  • 5november1605 5 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: 5november1605

Hali hazırda ayırdığım nakit bir para vardı ancak o kadar nakiti vermek saçma geldiği için kredi kartıyla almaya karar verdim :)

o tarih hesap kesimim :D

Her oyun için ayrı denemişler tek tek inceledim.Pubg de 25 fps fark ederken battlefield 1 de 43 e kadar çıkabiliyor.

Bazı oyunlarda ise 10 fps ye kadar düşebiliyor fark.
    Hee anladım :)

Şu PuBG'yi iyiden iyiye merak ettim :)

Ben daha çok Battlefield veya COD gibi oyunlar ile GTA ve FIFA, PES seviyorum. Gerçi oyun oyundur :)

Ama bence 1050Tİ'de üzmez asla..
    Pubg gerçekten güzel oyun denemelisin:)

1050ti şuan üzmez ama uzun vadede 1050ti'ın üzerken 1060'ın üzmediği noktalar ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5november1605

Pubg gerçekten güzel oyun denemelisin:)

1050ti şuan üzmez ama uzun vadede 1050ti'ın üzerken 1060'ın üzmediği noktalar ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum:)
    Evet haklısınız :)

Bakalım indirimler de bizi ne bekleyecek :)
    Şişirilmiş ergen oyunudur.Zamanla tarihin çöplüğünde yerini alacak.
  • Ben geçen yıl 2800 liraya i7 6700hq ve 4 gb gtx 950m li bir laptop aldım. O zaman gtx 1050 ler vs türkiyede yeni gelmişti laptoplara. Bu fiyata bu özellikler fazla iyiydi ve araştırdığımda şunu öğrendim bu seri kronik sorunluymuş. İnat edip aldım birkaç ay kullandım ve kronik sorunu başladı. Ayrıca ssd taktığım için garantisi de gitmişti. Sonra uğraşmaya başladım ve laptobu alıp iade eden binlerce insanın bahsettiği kronik sorunun sadece bios güncellemesiyle hallolduğunu gördüm :) Sorunun çözümü hiçbir yerde yazmıyordu ancak kendim çözdüm ve pubg bf1 gibi oyunları rahatça oynuyorum. Fiyatına göre çok iyi bir bilgisayar aldım taam bir f/p. Size de tavsiyem kronik sorunu olmayan ürün aramayın çünkü öyle bir ürün yok. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Şişirilmiş ergen oyunudur.Zamanla tarihin çöplüğünde yerini alacak.
    Yani görüyorum etrafta epey oynayan var hatta mobil alanda da çıktığını görünce merak ettim bu kadar iyi mi diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

Ben geçen yıl 2800 liraya i7 6700hq ve 4 gb gtx 950m li bir laptop aldım. O zaman gtx 1050 ler vs türkiyede yeni gelmişti laptoplara. Bu fiyata bu özellikler fazla iyiydi ve araştırdığımda şunu öğrendim bu seri kronik sorunluymuş. İnat edip aldım birkaç ay kullandım ve kronik sorunu başladı. Ayrıca ssd taktığım için garantisi de gitmişti. Sonra uğraşmaya başladım ve laptobu alıp iade eden binlerce insanın bahsettiği kronik sorunun sadece bios güncellemesiyle hallolduğunu gördüm :) Sorunun çözümü hiçbir yerde yazmıyordu ancak kendim çözdüm ve pubg bf1 gibi oyunları rahatça oynuyorum. Fiyatına göre çok iyi bir bilgisayar aldım taam bir f/p. Size de tavsiyem kronik sorunu olmayan ürün aramayın çünkü öyle bir ürün yok. İyi forumlar.
    Teşekkürler, haklısınız :)

Evet bütün kritikleri yaptık artık beklemek kaldı :)
  • BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler.Ancak bizim lenovo ve dell modellerinde bahsettiğimiz sorunlar yazılımsal değil,donanımsal sorunlar.
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Oyunun tarihte önemli bir yere sahip olacağını bende düşünmüyorum.

Ergenlerin fena halde pubg oynadığı doğrudur :)

Ancak cod ya da cs den farklı olarak sunduğu harita serbestliği ve buna bağlı olarak daha kapsamlı stratejiler yapılabilmesi , round

mantığının olmaması ve 25-50 takımın mücadele etmesi oyunu benim gözümde daha farklı kıldı ve tabii benim için en önemlisi bu oyunu

online bir şekilde arkadaşlarla oynayabilmem.Bence keyif alınabilecek bir oyun ama tabikide arkadaşlarla, tek başıma hiç girmedim

girmekte istemem açıkçası.
  • Kronik sorunların çoğu laptoplarınızı hor kullandığınızdan oluşuyor...

Kare ekranlı ilk çıkanlardan yani HP laptopum hala sapasağlam duruyor. Adaptörü dahi...

Neden biliyor musunuz?
    Hor kullanılmadı, özenle kullanıldı. Günümüzde HP laptoplar yanıyor olarak bilinir. Evet doğru çünkü iş bilgisayarını oyunda kullanırsanız ısınır da yanar da...

Örneğin monster bilgisayarların kasasına kronik sorunlu derler, neymiş bileği koyduğumuz yer kararıyormuş. Tabii ki kararacak senin terin tenin orayı aşındırıyor...

• Acer helios 300 nasıl arkadaşlar bende bu hafta laptop yada ipad pro 10.5 alıcam karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada konu da epey ilerlemiş durumda :))
    Evet ilerliyor ama alakasız ilerliyor gibi :D
  • ertandu E kullanıcısına yanıt
    Hangi amaçla alacaksınız oyun iş ?
  • 5november1605 5 kullanıcısına yanıt
    Çoğunluk oyun amaçlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.