Şimdi Ara

laptop önerisi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
2
Favori
7.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 5november1605

An itibariyle siparişi vermiş bulunmaktayım :)
    Neeeeee :)) Yok artık :)))

Sahi mi :)

Neye sipariş verdiniz? Hiç de demiyorsunuz varya :))

Hangi siteden ?

Ve kararınız neden bir an da böyle değişti =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 22 Mayıs 2018; 15:18:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke Monster alsaydın. Servisi çok kalite

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın haber veremedim stoktaki son üründü o yüzden hızlı davranmaya çalıştım :)

MSİ gl62m 7rex modelini satın aldım n11 den fiyatı 5000 tl ye düşmüştü özelliklerine bakınca inanamadım teyit etmek için satıcıya sordum

i7 7700hq 16Gb ddr4 ram 4gb gtx1050ti ekran kartı 1tb hdd 256gb ssd ve windows 10 kurulu geliyor :)
  • Redshift kullanıcısına yanıt
    Çok uygun fiyata MSİ bulunca hiç düşünmeden aldım .Araştırmalarıma göre MSİ da oldukça kaliteli :)
  • quote:

Kusura bakmayın haber veremedim stoktaki son üründü o yüzden hızlı davranmaya çalıştım :)

MSİ gl62m 7rex modelini satın aldım n11 den fiyatı 5000 tl ye düşmüştü özelliklerine bakınca inanamadım teyit etmek için satıcıya sordum

i7 7700hq 16Gb ddr4 ram 4gb gtx1050ti ekran kartı 1tb hdd 256gb ssd ve windows 10 kurulu geliyor :)
    Oooo hayırlı olsun. Gerçekten de harika :)

Umarım sorunsuz bir şekilde kullanırsın.

Gelince de bol bol inceleme ve test paylaşırsan süper olur :)
    Çok teşekkür ederim:) Çok uyguna bulduğum için bende mutlu oldum.MSİ olduğu içinde sevindim açıkçası.

İlk iş test edeceğim. İnternetten videolarına baktım gayet iyi gibi her bakımdan :)

Kampanyalara bakmaya devam edeceğim ve görürsem sizi haberdar edeceğim mutlaka :)
  • quote:

Çok teşekkür ederim:) Çok uyguna bulduğum için bende mutlu oldum.MSİ olduğu içinde sevindim açıkçası.

İlk iş test edeceğim. İnternetten videolarına baktım gayet iyi gibi her bakımdan :)

Kampanyalara bakmaya devam edeceğim ve görürsem sizi haberdar edeceğim mutlaka :)
    Öncelikle çok teşekkür ederim, eksik olma :)

Eee nasıl denk geldi? Yani dolanırken mi gördün?

Bide ne zaman ulaşır? En kısa zamanda buraları coştur lütfen : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 22 Mayıs 2018; 17:14:58 >
    Rica ederim. Tesadüfen gördüm n11 de fiyat sıralaması yapmıştım düşükten yükseğe bir anda gözüme çarptı.Önce özelliklerinin yanlış

yazıldığını sanıp satıcıya mesaj attım.onaylayınca direk aldım.Diğer sitelerde aynı modele baktım en ucuz gördüğüm 6200 tl :)

Satıcı hemen kargoya verdi yarın elimde olur ilk fırsatta deneyip değerleri veririm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5november1605 -- 22 Mayıs 2018; 18:22:43 >
  • quote:

Rica ederim. Tesadüfen gördüm n11 de fiyat sıralaması yapmıştım düşükten yükseğe bir anda gözüme çarptı.Önce özelliklerinin yanlış

yazıldığını sanıp satıcıya mesaj attım.onaylayınca direk aldım.Diğer sitelerde aynı modele baktım en ucuz gördüğüm 6200 tl :)

Satıcı hemen kargoya verdi yarın elimde olur ilk fırsatta deneyip değerleri veririm :)
    Ooo süper yaa..

Senden daha çok heyecanlandım :)

O zaman yarını iple çekiyoruz..))
    Çok çok teşekkür ederim eğer beğenirsem sana da aynı modeli alman için ısrar edeceğim :)

Az önce kargoya verildi mesajı geldi:) Bunda da turbo soğutma varmış fanı extra hızlı çalıştıran.

Ürünü alanlar gta 5 pubg gibi oyunlarda 70 derecenin üstünü görmedik demişler:) görenler ise turbo modu çalıştırmadan oynamışlar ve

ısındığı zaman çalıştırıp tekrar kapatmışlar sanırım biraz fan sesi geliyor o yüzden :)

Ama bence bu aletlerin soğuk kalmasını istiyorsak hafif bir fan sesine itiraz etmemeliyiz.

Ancak delle göre hoşuma giden taraf fan hızının manual olarak ayarlanabilmwsi oldu.Dellde bu seçenek yok maalesef.
  • quote:

Çok çok teşekkür ederim eğer beğenirsem sana da aynı modeli alman için ısrar edeceğim :)

Az önce kargoya verildi mesajı geldi:) Bunda da turbo soğutma varmış fanı extra hızlı çalıştıran.

Ürünü alanlar gta 5 pubg gibi oyunlarda 70 derecenin üstünü görmedik demişler:) görenler ise turbo modu çalıştırmadan oynamışlar ve

ısındığı zaman çalıştırıp tekrar kapatmışlar sanırım biraz fan sesi geliyor o yüzden :)

Ama bence bu aletlerin soğuk kalmasını istiyorsak hafif bir fan sesine itiraz etmemeliyiz.

Ancak delle göre hoşuma giden taraf fan hızının manual olarak ayarlanabilmwsi oldu.Dellde bu seçenek yok maalesef.
    Anlatırken bile hayal ettim de güzel bi cihaz olduğu daha şimdiden belli ediyor kendini :)

En azından kazasız belasız rahat 3-4 yıl götürür inşallah.

Bide yorumlara, incelemelere nerden bakıyorsun? Ben pek bulamadım cihazla ilgili deneyim ve satış yapan yerleri..?

• 3820tl ben 130 lira fazlasına almıştım. Kur bu seviyedeyken bilgisayar almayı düşünen kaçırmasın.

ben çok parça parça bilgi toplayabildim pek bulunan bir cihaz değil sanırım:)

https://forum.donanimhaber.com/amazon-msi-gl62m-7rex-1896us-veya-4000civari-laptop-tavsiye--130274985

Life Kommandoyoutube
    MSI GL62M | Review | GTX 1050 TI | i7-7700HQ | Gaming Performance
    https://www.youtube.com/watch?v=ufV29zd4y4w&t=691s

ilki ve üçüncüsü kullanıcı yorumları(üçüncüdeki işlemci benimkiyle aynı değil ama benzeri olarak koydum)
    ikincisi ise oyun testi.Fps ler gayet yeterli geldi bana :)

• Gerçekten çok uygun.Kronik klavye sorunu korkumuzdan alamadık biz lenovo y520 ama şuan gerçekten kaçmaz fırsat :)
  • quote:

Gerçekten çok uygun.Kronik klavye sorunu korkumuzdan alamadık biz lenovo y520 ama şuan gerçekten kaçmaz fırsat :)
    Bu özelliklerde bu fiyata bilgisayar yok :) Amazon bile 4400 tl civarına satıyor. Stoklar bitince fiyatlarda ciddi sıçramalar olacak.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Evet ben i7 7700hq lu ve 256 gb ssdli ve wimdows kurulu msi 5000 tl ye satın aldım ama bu farklar 1200 tl etmez maksimum 600 tl eder.

Şuan benim satın aldığım laptoptan daha uygun gerçekten.Ama kalite olarak bilmiyorum hangisi iyidir msi sorun çıkartmaz dedikleri için

aldım.

Çünkü forumlarda o kadar çok kronik klavye problemi gördüm ki vazgeçmek zorunda kaldım.

Ama şuan cesaret edip alınabilir bence fiyat çok düşmüş :)
  • quote:

ben çok parça parça bilgi toplayabildim pek bulunan bir cihaz değil sanırım:)

https://forum.donanimhaber.com/amazon-msi-gl62m-7rex-1896us-veya-4000civari-laptop-tavsiye--130274985

https://www.youtube.com/watch?v=ufV29zd4y4w&t=691s

https://www.hepsiburada.com/msi-gp62m-7rex-leopard-pro-1618xtr-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000006VVAG?magaza=MACHS%C4%B0S&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=CjwKCAjw_47YBRBxEiwAYuKdw1kOVfWci3-w2bjetjTfVaIAD2iDyQkHD84RjW9VDmudL-eH2RgIlRoC8bQQAvD_BwE

ilki ve üçüncüsü kullanıcı yorumları(üçüncüdeki işlemci benimkiyle aynı değil ama benzeri olarak koydum)
    ikincisi ise oyun testi.Fps ler gayet yeterli geldi bana :)
    Hepsine tek tek baktım. Dediğin gibi sonuncu senin sistemden bi tık düşük olmasına rağmen gene de fikir edinmek noktasında iyiydi.

Pek kullanan da yok. Sen sanırım ülkede kullanan nadir kişilerden olacaksın :))

Yarın inşallah kargo erkenden gelir de hemen buralara birkaç resim, test, inceleme atarsın =)

Gerçekten çok sevindim senin adına, kendim almış gibi :)

Tekrardan hayırlı uğurlu olsun..)

Çok çok teşekkürler merak etme hepsini yollayacağım :)

Ayrıca aynı sevinci sen aldığında da beraber yaşayacağız.

Evet pek kullanan yok gerçekten adıyamandan geliyor ve ben eskişehirdeyim belki 1 günde gelemeyebilir :)

Lenovo çok fena düşmüş ne düşünüyorsun :)
  • quote:

Çok çok teşekkürler merak etme hepsini yollayacağım :)

Ayrıca aynı sevinci sen aldığında da beraber yaşayacağız.

Evet pek kullanan yok gerçekten adıyamandan geliyor ve ben eskişehirdeyim belki 1 günde gelemeyebilir :)

Lenovo çok fena düşmüş ne düşünüyorsun :)
    Eskişehir mi? Geçen yaz gelmiştim. Doktorlar caddesiydi galiba, Kanatlı, Espark falan günübirlik gezmeye gelmiştim, güzel bi şehir hakikaten :)

Adıyaman'da olsa bütün iş kargoculara bağlı :) Aslında getirmeleri lazım. Bana kalırsa yarın hemen ilgili kargoyu arayıp gerekirse kendin git al derim. Çoğu kargocular ürünler konusunda pek iyimser değiller.

Ama bence yarın gelmesi lazım :)

Lenovo'ya gelirsek...

Riske girmeyi sevmiyorum açıkçası :) Cihaz güzel evet, belki haftasonunu atlattıktan sonra fiziken tekno-marketlerde baktığımda memnun kalır mıyım bilmiyorum ama şimdi gidip gelir o klavyeli seri bana denk düşer :))

Kargo numarasından takipteyim :)

Bende riske girmeyi sevmem ve bana denk geleceğini düşündüğüm için alamadım ama fiyat şuan çok feci:D

umarım yarın gelir :)

Yine gelin eskişehire hem tanışmış oluruz , gerçekten eskişehir çok güzel :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.