Şimdi Ara

laptop önerisi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
2
Favori
7.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    google ve youtube da arattım ama hiç böyle birşeye rastlamadım standart ingilizce açılmış hep windows 10 lar hatta türkçe ve çince nasıl yapılır onun videoları vardı:)

Olursa da sorun değil türkçe dil paketi yüklü olmasa bile ingilizce olacağı kesin yaparım videodan bakarak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5november1605

Hayır n11.den gearbestte 6200 dü sanırım.
    Satıcı ismini hatırlıyormusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

google ve youtube da arattım ama hiç böyle birşeye rastlamadım standart ingilizce açılmış hep windows 10 lar hatta türkçe ve çince nasıl yapılır onun videoları vardı:)

Olursa da sorun değil türkçe dil paketi yüklü olmasa bile ingilizce olacağı kesin yaparım videodan bakarak :)
    İş oraya gelsin yeter ki :)

Gelsin de sağ salim, onlar hallolur :)

Kargom nereden de bakıyorsunuz di mi :)
  • sony32 S kullanıcısına yanıt
    Stokta kalan son üründü :) satıcı ismi BlueRaintechnology
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Evet çıkışı yapılmış yolda görünüyor :) Acaba türkçe klavye var mı msi da :)

Olmasa da sorun değil ayarlanır ve türkçe karakterler yazılabilir biliyorum ama yinede insan küçük detaylarda iyi olsun istiyor :)
  • quote:

Evet çıkışı yapılmış yolda görünüyor :) Acaba türkçe klavye var mı msi da :)

Olmasa da sorun değil ayarlanır ve türkçe karakterler yazılabilir biliyorum ama yinede insan küçük detaylarda iyi olsun istiyor :)
    :))

Şimdi yolda ya gelene kadar akla en olmayacak düşünceler geliverir :)

Ama müsterih ol. Bütün hepsi yarın inşallah son bulacak :)

Ayrıca gerçekten de ülkemizde bu pc yi alan hiç mi yok ya hu :)

İnceleme videosu çekip Youtube'a atsan epey izlenme alırsın :))
    Öyle olacak sanırım o kadar parayı vermek kolay olmuyor gerçekten :)

Alınabilmesi kolay şeyler değil, aldığım zamanda çok uzun seneler kullanmayı amaçlıyorum o yüzden çok kasıldım sanırım :)
  • quote:

Öyle olacak sanırım o kadar parayı vermek kolay olmuyor gerçekten :)

Alınabilmesi kolay şeyler değil, aldığım zamanda çok uzun seneler kullanmayı amaçlıyorum o yüzden çok kasıldım sanırım :)
    Haklısınız.

Gerçi şimdilerde bir telefona veriyoruz 3-4 bin liralar, böylesi laptoplar bu fiyatları hak etmeseler de gene de o telefonlara göre değerler :)

Bu arada laptopta DVD okuyucu var mı? Yok ise CD ile işiniz olduğunuzda nasıl yapacaksınız?
    Telefona 3-4 bin vermeyi inanılmaz saçma buluyorum :D

Optik okuyucu yok :) Cd kullanmayalı baya oldu benim açıkçası cd ye hiçbir işim düşmüyor :)

pek önemsemedim o yüzden.
  • quote:

Telefona 3-4 bin vermeyi inanılmaz saçma buluyorum :D

Optik okuyucu yok :) Cd kullanmayalı baya oldu benim açıkçası cd ye hiçbir işim düşmüyor :)

pek önemsemedim o yüzden.
    Kullandığınız telefon nedir :)

Daha geçen ay Galaxy S8 e bi ton verdik malesef :s

Değmez biliyorum ama işte onlara veriliyorsa pc ler onlara göre daha değer..

Ya şimdi bende GTA 5 kutulu cd'li almıştım. Haliyle o zaman benim harici cd-rom almam icap edecek :s Bazen binde bir lazım oluyor okuyucu :s

Ya da HP Omen alacağım. Onda vardı çünkü :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 22 Mayıs 2018; 23:39:44 >
    Kesinlikle bilgisayara verilen para daha mantıklı.

Telefonum iphone 6 ama ben almadım :) Bende general mobile 4g vardı ablam kendine yeni iphone alınca bunu bana verdi. gm de zaten felaket

durumdaydı can çekişiyordu :D
    Bu arada keşke steam den alsaydınız gta 5 i :)
  • quote:

Kesinlikle bilgisayara verilen para daha mantıklı.

Telefonum iphone 6 ama ben almadım :) Bende general mobile 4g vardı ablam kendine yeni iphone alınca bunu bana verdi. gm de zaten felaket

durumdaydı can çekişiyordu :D
    Mesela bakın ablanız napmış yeni iPhone almış :) Yani biz de yeni çıkanı alma âdeti var :) Ve malum telefon fiyatları da şimdi epey uçmuş durumda..

General Mobile telefonlarda ekseri duyduğum şikayet şarj soket kısmından arıza çıkardığı idi. Bide malum fiyatına göre sistemi de aksak işleyen cihazlar :)

Geçenlerde okuduğum bi haber üzerine Apple, eski cihazlara verdiği güncellemelerle ya bataryada bir gerileme yahut genel bir yavaşlıkla kullanıcıları yeni cihaz almaya sevk ettiğiyle ilgili bi haber okumuştum. Ne kadar doğru bilemiyorum :)

quote:

Bu arada keşke steam den alsaydınız gta 5 i :)

Steam'dan alacaktım. Hatta Büyük Kış İndirimi vardı. Ama kaçırdım :)

Ben de gittim D&R'dan zar zor bularak almıştım :)

Efsane bi oyun ama :)

Ben telefonu uzun süre kullanma taraftarıyım ve telefona bilgisayarın görevlerini yüklemeye çalışmak kadar da saçma bir şey görmedim :D

Evet ablam alıyor çok hızlı bir tüketici kendisi:)

İnanın alışverişten nefret ediyorum.Şu bilgisayar olayında bile gerim gerim gerildim . Benimki ömrünün sonuna gelmeseydi gerçekten almazdım ama elimde kalacaktı tamir ettirmekte işe yaramıyordu artık.

Duyduğunuz şey doğru. ama Apple a dava açmışlardı bu olay için.İspatladılar bu durumu ve kazandılar.Şimdi apple bir güncellemeyle ayarlar

bölümüne güncellemelerin sistemi ve bataryayı etkileyip etkilemediğini gösteren bir bölüm koymak zorunda kaldı.Eğer sistem etkilenirse

apple kullanıcılara bir üst modeli ücretsiz vermek zorunda bırakılıyor diye biliyorum :)
  • quote:

Ben telefonu uzun süre kullanma taraftarıyım ve telefona bilgisayarın görevlerini yüklemeye çalışmak kadar da saçma bir şey görmedim :D

Evet ablam alıyor çok hızlı bir tüketici kendisi:)

İnanın alışverişten nefret ediyorum.Şu bilgisayar olayında bile gerim gerim gerildim . Benimki ömrünün sonuna gelmeseydi gerçekten almazdım ama elimde kalacaktı tamir ettirmekte işe yaramıyordu artık.

Duyduğunuz şey doğru. ama Apple a dava açmışlardı bu olay için.İspatladılar bu durumu ve kazandılar.Şimdi apple bir güncellemeyle ayarlar

bölümüne güncellemelerin sistemi ve bataryayı etkileyip etkilemediğini gösteren bir bölüm koymak zorunda kaldı.Eğer sistem etkilenirse

apple kullanıcılara bir üst modeli ücretsiz vermek zorunda bırakılıyor diye biliyorum :)
    Ben de açıkçası telefonlarla haşır-neşir olmayı seviyorum :) Hatta bilgisayar araştırma sürecimde öğrendim pc'lerle ilgili birkaç detayı, yoksa ben akıllı telefon-mobil cihazlara daha hobi besliyorum :)

Ama sizin zaten yeni telefon alma gibi bir durumunuz olamaz. Çünkü sizde tüketim aşığı bir abla olduğu sürece telefonlar hep ücretsiz olarak temin edilmiş olacaktır =))

Alışverişler hususunda da ben ikilemde kalmayı sevmiyorum. Çok kararsızlık yaşıyorum. O yüzden bazen kazıklansak da alıyoruz işte :))

Apple olayındaki son durumdan bihaberdim. Demek ki epey bir geri vites yapmak zorunda kalmışlar :)) iPhone cihazları niyeyse pek sevemedim..)

Aslında teknolojiden nefret etmiyorum.Teknolojinin elde ediliş biçiminden ve yalnızca kar amaçlı üretimden,firmalardan nefret ediyorum.

Dolayısıyla hobinize karşı değilim :)

Evet apple geri vitese takmak zorunda kaldı.Gerçekten iğrenç bir hareketti yaptıkları.

İphone un numarasını bende anlamadım.Doğru daha stabil bir sistem var ve kendisini hissettiriyor.

Peki android cihazlarla arasındaki fiyat farkına değer mi ?

kesinlikle değmez.

Bir iktisatçı olarak apple ın bu kadar talep görmesini ve güçlü bir piyasaya sahip olmasını önce weblen etkisine(gösteriş talebi) daha sonra ise bu etkiye band-wagon etkisinin(Sürüye katılma talebi) dahil olmasına bağlıyorum.
  • quote:

Aslında teknolojiden nefret etmiyorum.Teknolojinin elde ediliş biçiminden ve yalnızca kar amaçlı üretimden,firmalardan nefret ediyorum.

Dolayısıyla hobinize karşı değilim :)

Evet apple geri vitese takmak zorunda kaldı.Gerçekten iğrenç bir hareketti yaptıkları.

İphone un numarasını bende anlamadım.Doğru daha stabil bir sistem var ve kendisini hissettiriyor.

Peki android cihazlarla arasındaki fiyat farkına değer mi ?

kesinlikle değmez.

Bir iktisatçı olarak apple ın bu kadar talep görmesini ve güçlü bir piyasaya sahip olmasını önce weblen etkisine(gösteriş talebi) daha sonra ise bu etkiye band-wagon etkisinin(Sürüye katılma talebi) dahil olmasına bağlıyorum.
    Nefret sebebiniz kısacası kapitalizm diyebiliriz o zaman :)

iPhone cihazları bana nedense kapalı bi kutu gibi geldiği için Samsung'a yönelmiştim.

Konuya bilimsel açıdan yaklaşmanız daha da etkileyici oldu :) Çoğu zaman aslında ihtiyacımız olmasa da sırf toplulukların yaşantılarına yakın görünmek noktasında yapılan harcamaları tanık oluruz. Bunu aza indirgemek veya yapabiliyorsak bu halden kurtulabilirsek tabii ki daha iyi olacağı bi gerçektir.

Evet aynen öyle , toplulukların yaşantılarına yakın görünmek. Sizin de dediğiniz gibi.

Evet nefretim direk kapitalizme.

sistemin bize dayattığı değer yargılarını kabullenmek yerine,kendi değer yargılarımıza sahip olmaya çalışmalıyız.

Kolay mı ? elbette değil,bu sistemin içerisinde yaşıyoruz. Ciddi bir irade gerektirir,ama evet yapılabilir.
  • quote:

Evet aynen öyle , toplulukların yaşantılarına yakın görünmek. Sizin de dediğiniz gibi.

Evet nefretim direk kapitalizme.

sistemin bize dayattığı değer yargılarını kabullenmek yerine,kendi değer yargılarımıza sahip olmaya çalışmalıyız.

Kolay mı ? elbette değil,bu sistemin içerisinde yaşıyoruz. Ciddi bir irade gerektirir,ama evet yapılabilir.
    Kapitalizm, insanları sömüren ve kanını emen bir vampir mesabesindedir.

Sistemin kurbanı olarak yaşamak var. Birde sisteme direnerek yaşamaya çalışmak. Bu asırda bu dengeyi sağlayarak yaşamak giderek zorlaştı ne yazık ki...
    Evet doğru söylediniz.Bence bu konuda insanlar üçe ayrılıyor.

1-sisteme göre şekillenmiş,sisteme adapte olmuş,bütün değer yargılarıyla ve varoluşuyla sistemin vücut bulmuş hali olan insanlar.

2-Sisteme göre şekillenmemiş,sistemden izole olmayı deneyen ama ancak belirli bir ölçüde başarabilen ,sisteme direk karşı gelmeyen ama

sistemin izin verdiği ölçüde, kendini riske atmadan ifade etmeye çalışan ve değer yargılarını kişisel davranışlarında olabildiğince

yaşatmaya çalışan.

3-Sisteme direkt olarak karşı çıkan,kişisel çıkarlarını bir kenara bırakıp sistemle hayatın her alanında etkin bir mücadele içerisine

giren ve tamamen kendi değer yargılarına göre hareket eden.

2. ve 3. tip insanların ayrılması yaptıkları seçimden kaynaklanıyor. 1.durumu da bilinçli olarak seçenler olmakla beraber gözlemlediğim

kadarıyla 1.grubun çoğunluğu sistemin bir ürünü,yansıması olarak ortaya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5november1605 -- 23 Mayıs 2018; 1:32:30 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.