Şimdi Ara

Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar ben bilgisayar mühendisliği okuyan biriyim ve halihazırda ryzen 5 1600 gtx 1060 6gb temelli bir masaüstü bilgisayara sahibim.Evde ailemin kullandığı laptop bozuldu ve yeni bir laptop almayı planlıyoruz.Alacağım laptopu arada okula götürürüm onun dışında kullanmam evde kendi bilgisayarım bana yetiyor.Sizce özellik açısından nasıl bir bilgisayar almalıyım ?

• Huawei matebook modellerine bak evdeki bilgisayarın iyi sayılır süper güçlü bir şeye ihtiyacın yok.

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

Hocam matebook modellerine baktım iyi yanları tasarım ve ips ekran olması fakat genelde U işlemciye sahipler ve ekran kartları onboard.Fiyatları 7k civarı o fiyatlara sizce 1650 tabanlı bir sistem daha mantıklı değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan573

Hocam matebook modellerine baktım iyi yanları tasarım ve ips ekran olması fakat genelde U işlemciye sahipler ve ekran kartları onboard.Fiyatları 7k civarı o fiyatlara sizce 1650 tabanlı bir sistem daha mantıklı değil mi ?

Tabi o paraya gaming sistem de alabilirsin ben hafif ve taşınabilir olması açısından matebook önerdim. Yazılım geliştirme yaparken harici ekran kartı olmasının bir avantajı yok

• monsterin abra a5 serilerine bakmanı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan573

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 27 Şubat 2021; 13:1:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.