Şimdi Ara

Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,yeni bir laptop almak istiyorum.Bu yüzdende burada fikir edinmek için konu açtım.Laptop internete girmek,msn ve bazı programları kullanmak için alacağım.Ama almışkende iyi birşey olsunki birdaha en azından 3-4 sene beni laptop arama derdinde bırakmasın.Bütçem 1200TL ama 1500e kadar zorlayabilirim sanırım.Şimdi kafama yatan laptop Lenovo Z560 İntel Core i3 380M 2.53 Ghz,4gb DDr3 Ram,500GB hdd,1gb nvidia geforce 310m. Fakat kimisi memnun kimisi değil.(Özellikle Teknik Servisi'nin sıkıntılı olduğunu ve Chicklet diye tabir edilen klavyedeki tuşların biraz hassas olduğu ve zamanla yerinden çıktığı söylenmiş) HP,DELL markalarına bakıyorum onlardanda ısınma problemleri ve dayanıklılık(kasa,klavye,ekran gibi malzemeler) anlamında şikayeti olanlar var.CASPER'e bakıyorum.Çok iyi özellikli uygun fiyata laptopları var ama tavsiye eden pek yok.Fakat bir arkadaşım Casper Nirvana kullanıyor ve 2 seneye yakındır bir kere dahi servis yüzü görmediğini söylüyor.Kafam iyice karıştı forumları okudukça herkes her markadan şikayetçi.Ben LENOVO'da tam bir karar vermişken bir anda tereddütlere düştüm.CASPER'in bana yakın gelmesinin sebebide fiyata göre özellikleri çok iyi ayrıca bulunduğum ilde yetkili teknik servisi olmasıda benim için avantaj olacak.Bana ne önerebilirsiniz,seçimini yaptığım laptop nasıldır.Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden tüm herkese ilgisi için teşekkür ediyorum,saygılar...

• Yokmu hiç öneride bulunabilecek ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.