Şimdi Ara

Laptop önerisi 2200Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba,bu sene üniversiteye başlıyorum makine mühendisligi bölümünde.Autocad tarzı programları rahat açabilecek,sıkıldıgımda son çıkan oyunları oynayabilecegim,çabuk ısınmayan(üst bölgesi özellikle) 4 yıl rahat rahat kullanabilecegim bir laptop arıyorum.Bütçemi biraz zorlayıp Asus N56VZ modelinede yönelebilirim ama internet bağlantısında sorun varmış galiba.Tavsiyelerinizi bekliyorum.İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapisre -- 25 Haziran 2012; 9:21:52 >

• bu model işini görebilir tabikide yalnız autocad,3dmax gibi çizim programlarında kullanan arkadaşalr 15 inç olupta fhd ekran çözünürlülüğü pek tavsiye etmiyorlar çizimlerde büyütmek zorunda kalıyorlar şekil ekrana sığmıyor program menülerinde sıkıntı olabiliyor bu bilgisayarları deneyip bunun için vaz geçnler oldu kullanıpta bu programlar açısındanda memnun olmayanlar var.ama multimedya ve oyun için gayt güzel bilgisayar programları deneme şansın varsa 15 inç fhd ekrana sahip bir ekranda denemeni tavsiye ederim fhd çözünürlülük için genelde 17 inç ekran daha uygun oluyor,15 inç'te en fazla 1600x900 tercih ediyorlar hd çözünürlülükte sıkıntı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapisre

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-065xtr-notebook-urun7933.html
    bu model işimi görür mü?

rahatlıkla görür tabii ki.
  • dell önerirrim b67p87 güzel makina ayrıca teknik serviside on numara yerinde 2 yıl garantili sıkıntı yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

bu model işini görebilir tabikide yalnız autocad,3dmax gibi çizim programlarında kullanan arkadaşalr 15 inç olupta fhd ekran çözünürlülüğü pek tavsiye etmiyorlar çizimlerde büyütmek zorunda kalıyorlar şekil ekrana sığmıyor program menülerinde sıkıntı olabiliyor bu bilgisayarları deneyip bunun için vaz geçnler oldu kullanıpta bu programlar açısındanda memnun olmayanlar var.ama multimedya ve oyun için gayt güzel bilgisayar programları deneme şansın varsa 15 inç fhd ekrana sahip bir ekranda denemeni tavsiye ederim fhd çözünürlülük için genelde 17 inç ekran daha uygun oluyor,15 inç'te en fazla 1600x900 tercih ediyorlar hd çözünürlülükte sıkıntı olmuyor.

17 inç ne önerirsiniz peki?

• 2000-3000 arası güçlü kartlı 17 inç fhd ekran bilgisayar bulmak zor hp dv7 7690xt ekran kartlı modeli mevcut gt650m ekran kartlı şuan yok gelecek modeller var,şimdilik 15 inç'ler var fazla zorlayamazsan,msi modelini alabilirsin.programlar konusunda ne olur bilemem buralarda yazılanları sana aktardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Önerisi?
    5 gün önce açıldı
    Laptop önerisi
    8 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Herkese merhaba,bu sene üniversiteye başlıyorum makine mühendisligi bölümünde.Autocad tarzı programları rahat açabilecek,sıkıldıgımda son çıkan oyunları oynayabilecegim,çabuk ısınmayan(üst bölgesi özellikle) 4 yıl rahat rahat kullanabilecegim bir laptop arıyorum.Bütçemi biraz zorlayıp Asus N56VZ modelinede yönelebilirim ama internet bağlantısında sorun varmış galiba.Tavsiyelerinizi bekliyorum.İyi forumlar.

http://www.hizlial.com/u30.001.1271.0178/samsung-550p5c-t01tr-i7-3610qm-23ghz-6gb-1tb-2gb-gt630m-156-w7p-notebook

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

2000-3000 arası güçlü kartlı 17 inç fhd ekran bilgisayar bulmak zor hp dv7 7690xt ekran kartlı modeli mevcut gt650m ekran kartlı şuan yok gelecek modeller var,şimdilik 15 inç'ler var fazla zorlayamazsan,msi modelini alabilirsin.programlar konusunda ne olur bilemem buralarda yazılanları sana aktardım.

17inç ve sağlam kartlı buldum fakat ya işlemcisi i5 ya da 2500 lira üzeri.ben 15inç'e kalırım gibi gözüküyor.yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1990

quote:

Herkese merhaba,bu sene üniversiteye başlıyorum makine mühendisligi bölümünde.Autocad tarzı programları rahat açabilecek,sıkıldıgımda son çıkan oyunları oynayabilecegim,çabuk ısınmayan(üst bölgesi özellikle) 4 yıl rahat rahat kullanabilecegim bir laptop arıyorum.Bütçemi biraz zorlayıp Asus N56VZ modelinede yönelebilirim ama internet bağlantısında sorun varmış galiba.Tavsiyelerinizi bekliyorum.İyi forumlar.

http://www.hizlial.com/u30.001.1271.0178/samsung-550p5c-t01tr-i7-3610qm-23ghz-6gb-1tb-2gb-gt630m-156-w7p-notebook

samsungun yetkili servislerini hiç beğenmiyorum.ondan dolayı samsung düşünmüyorum.yardım için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.