Şimdi Ara

(Laptop) Oyunlarda fps drop yemeye başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var laptobum Toshiba markalı win8 yüklü bir sistemim vardır detaya girmeye gerek yok sanırım . Oyunlarda fps drop yiyorum sanırım tam olarak anlamışta değilim . Örneğin csgoda 120 fps alıyorum pcyi ilk açtığımda iyi fakat sonradan droplar başlıyor ve sonra bi anda kitleniyor . Bu arada ekran kartı ayarlarım yapılı ve godaki ayarlarım düşükte lowda şu güne kadar hiçbir sorun yaşamıyordum bir kaç gündür böyle formatta attım düzelmiyor . Sadece csde değil şu en berbat pc ile bile açılan rosta kasıyor anlamıyorum çıldırmak üzereyim ne yapmalıyım sorun ekran kartındamıdır ? NOT: Geçenlerde nvidia denetim masasına girmiyordu gpu bulunamıyor tarzında birşey çıkıyordu ekran kartım filanmı yandı bozuldu .

• İşlemci ve ekran karti fan kontrolu yapmani öneririm yada üzerisindeki macunu değiştirmeni öneririm cpu sicakliğina bak ram işlevine iişlemci işlevine anormllik varsa gösterir zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işşlemciye trholette stop programıyla bakmıştım ve kullandım ghz normal ısıda normal ram de iyi gibi görev yöneticsiniden baktım ama laptobu söküp macun vs uğraşmak istemiyorum hiç sökmedim ve garantisi bitmesin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: coLN

işşlemciye trholette stop programıyla bakmıştım ve kullandım ghz normal ısıda normal ram de iyi gibi görev yöneticsiniden baktım ama laptobu söküp macun vs uğraşmak istemiyorum hiç sökmedim ve garantisi bitmesin diye

Bu işler hiç belli olmuyor, eğer garantisi bitmemişse garantiye verin. Eğer nvidia gpu yanmışsa geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sıkıntıların hepsi soğutmadan kaynaklı dostum hem cpu hem gpu sıcaklık arttıkça uygun termal değeri sağlamak için frekans düşürür sürekli her frekans düşüşünde fpste drop yer iyice ısındıysa frekans düşürmekte yetmiyorsa tjmaxe dayanınca termal monitor kapatır bilgisayarı. ver bilgisayarcıya yada aç modelini yazıp youtube dan disassemble videosunu kendin sök temizle iyice fanını termal macunlarını yenile hiçbirşeyi kalmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.