Şimdi Ara

Laptop pilde modunda kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün Asus K555UB satın aldım fakat şöyle bir sorun var bilgisayarı şarjdan çıkarınca oyunlarda çok saçma bir lag oluyor lag derken ani fps düşüşleri örneğin bir noktada hiç kasmıyor ama mause oynatınca ani kasmalar oluyor ve o bölgelerde kasma hiç geçmiyor fakat prize takılyken hiçbir sorun olmadan oynayabiliyorum. Güç ayarlarının hepsini yüksek performans yaptım düzelmedi, driver güncelledim olmadı ne yapacağımı bilmiyorum sürekli prizde de oynayınca pilin ömrü çabuk bitecek bununda olmasını istemiyorum çünkü sadece evde kullanmıyorum bilgisayarı ve dışardada pile takmadan oynayabilmek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• İşlemci: i5 6200-u
    Ekran Kartı: Nvidia geforce 940m
    Ram: 12GB
  • block565 B kullanıcısına yanıt
    bilgisayarın güç ayarlarına bakman lazım,senın bilgisayarın prize baglı iken yüksek güç modunda çalışıyor o yüzden fpsn felan düşmüyor,ama pil'e geçtigi anda kendı maksimum performansını sınırlıyor daha uzun süre gitsin diye pil o yüzden fpsn düşüyor
    denetim masasında güç seçeneklerini bulabilirsin
    bu arada laptopun pilini çıkarıp direk prizde kullanabilirsin,böylece pil'in ömrüde bitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 21 Şubat 2016; 9:46:34 >
  • malesef bilgisayarın pilini çıkaramıyorum içine gömülü olduğu için. zaten güç ayarlarının hepsini yüksek performansa ayarladım
    yüksek performansa ayarladın ama orda -plan ayarları-gelişmiş güç ayarlarında 2 seçenek var,1 pilde,1 şarjda diye,pilde olan kısmınıda ayarlıcaksın
  • karşımda böyle bir ekran var neyi seçmem lazım anlamadım buradaki tüm ayarları %100 yaptım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Laptop pilde modunda kasma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi block565 -- 21 Şubat 2016; 12:00:39 >
    bak orda sabit disk-internet explorer- vs vs 10 kadar şey var aşagı doğru ındırdınmı,orda wireles adaptörü-pil-ekran kartı-işlemci gibi seçenekler olması lazım
    onların içine girdigin zaman,pil'de ve prizde gibi 2 seçenek olucak,sen pilde olanlarıda yüksek performansa getiriceksin
    ben şuan masaüstü pc kullandıgım için sendeki ile bendeki çıkanlar tam olarak aynı degil o yüzden resim atmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sarjdan cekınce performans yarıya duser zaten bunu onleyemezsın. Onleyıcı ıslemlerınde pcyı ve pılını cıddı anlamda yıpratacaktır.
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim. Araştırmama göre zaten lityum iyon pilleri şarjdayken kullanmanın bir sakıncası yokmuş yani oyun oynayacağım zaman fişe takacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.