Şimdi Ara

pilde şarj var ama laptop açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb sevgili arkadaşlar bunda 4 ay önce laptopuma yeni batarya aldım ortalama sadece internette 2 saat gidiyordu bugun wrc5 oynarken şarjda %50 civarıydı 5 dakika oynamadan hiçbir uyarı vermeden pc küt diye kapandı. şimdi ise bilgisayarı açıyorum şarjda %60 görünüyor ama şarjdan çekince direk kapanıyor.sizce ne olmuş olabilir? biranda pil ölse bile böyle 1 yada 2 dakika dayansa ona da razıyım ama hiçbir tpki vermiyor pilde? ne olmuş olabilir arkdaşlar?

• Pil orijinal mi ya da kendi markasının mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 1 Nisan 2017; 19:21:46 >
  • hocam orjinal değil n11 den uyumlu olarak aldım sansung hücreli 6 ay garantili demişti.markası nion bataryanın
  • Gaddar_88 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Gaddar_88,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • batarya ilk geldiğinde kapasitesine bakmış mıydınız hocam. kaldı ki orjinal bataryalar bile fabrikasından çıktığı zamanda bile kapasitesinde %10 a kadar bile bir düşüş olabilir.
  • pilin kapasitesini ölçen uygulamalar var, kapatitesi mutlaka bakın ve buraya ekran görüntüsü atın.
  • bataryalar kalitesine ve kullanımına göre içinde hücreler taşırlar ve bunlar zamanla ölürler, dolayısıyla 3 dakika da 5 dakika da kapanma olayları gündeme gelir, fişten çıkardığınız zamanlar daha çok olur hemen kapanır, belli ki bataryanızda sıkıntı var, garantisi varsa beklemeden gönderin uğraşmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    6 ay garantili demişti.mesaj attım umarım dönüş yapar. daha 4 ay oldu.yani ölebilir ama oyun oynayana kadar 2 saat dayanan bataryanın biranda bilgisayarı 1 dakika bile açık tutmayacak kadar ölmesi enteresan.şarjda biligsayara takıyorum doluyor yazıyor ama %54 te sabit sürekli değişmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaddar_88 -- 1 Nisan 2017; 22:22:2 >
  • Bende de aynı problem oldu. Başka bi siteden uyumlu bi batarya almıştım. Şu anda yüzde 95'e düşünce direkt yüzde 10'a atlıyor 2 dakka sonra da kapanıyor:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Bende de aynı problem oldu. Başka bi siteden uyumlu bi batarya almıştım. Şu anda yüzde 95'e düşünce direkt yüzde 10'a atlıyor 2 dakka sonra da kapanıyor:)

bendeki 2 dakika dayansa razıyım. 1 saat giden şarj 1 gün sonra 1 saniye bile gitmiyor.şarjdan çekince sanki pc sadece şarjda çalışıyor gibi küt diye kapanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.