Bildirim
laptop pili şarj olmuyor..?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: bigorbiq
evet arkadaşlar lenovo marka laptop'um var. 7 ay önce vatan computer'dan almıştım.
bu kadar kısa sürede iflas etmesi imkansız.
servise gitmeden önce yapabileceğim bir şey var mı ? bir önerisi olan varsa çok sevinirim.
dostum benim dizüstü bilgisayarımda da pille çalışmama ve doğal olarak sarj olmama sorunu vardı hemde 1-1.5 aylık bilgisayardı.( sadece fişi takınca elektrikle çalışıyordu.) neyse servise verdim batarya değişcekmiş. eğer senin probleminde benimle aynı ise ki anladığım kadarıyla öyle bilgisayarın servislik gibi gözüküyor. istersen önce pilin güç şeyleriyle oyna windowsta belki düzelir falan. hade kolay gelsin.
SAYGILAR... -
Malesef arkadaşım yeni batarya gerekli.
Servis garantiden değiştirebilir.
Eğer değiştirmezse şu firmadan temin edebilirsin.Kalite ve fiyat olarak gayet iyilerdir.
http://www.laptopbataryamerkezi.com/lenovo.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X