Bildirim
Notebook şarj soketi tutmuyor. (ss)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende buna benzer adptör ucunun pc nin içinde yanıp kalması sorunu nu yaşamıştım eski bir laptopda 50 tl ye hallettiler -
benimkine birr gevşeklik sorunu sözkonusu -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seninki mutemelen notebook tarafında orada bi kilit mekanizması var o soket değişirse sorun giderilir eğer yine olmazsa adaptörün kablosuda değişir.
ikisinin en fazla tutacağı 100 tl dir -
Notebook giriş soketi arızalı .
Fiyat ? Tamircinin İnsafına bağlı., Bana göre en fazla 50 TL. -
quote:
Orijinalden alıntı: elektürükçü
Notebook giriş soketi arızalı .
Fiyat ? Tamircinin İnsafına bağlı., Bana göre en fazla 50 TL.
tamirci 65 TL dedi -
Her tamircinin bir fiyatı var. 65 demişse çok dememiş ,pazarlık yap olsun 50 TL . o da olmadı ,15 TL için üzülme ,nerelere vermiyoruz ki .
tamirci düzgün yapsın alsın 65 TL feda olsun -
-
Yorum yaparken ,diğer yorumları okumadan yapmışsınız.
Bozuk olan adaptörün fişi değil . Notebook içindeki soket .
ucuz bir şey al !.
soketin fiyatı 15 -20 TL
hadi aldı diyelim ,içini açma bilgisi varmı arkadaşın ,açtı diyelim ,havya ile söküp tekrar havya ile lehimleme bilgisi varmı arkadaşın .
Zaten elektronik bilgisi olsa bu sorun için burada yoruma açmaz. -
Ben bilgisayar teknisyenim. DC-in lehim ile havya ile değiştirilmez anakarta soket ile bağlı bir parçadır ya board dur ya da kabloludur. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpayburak
Ben bilgisayar teknisyenim. DC-in lehim ile havya ile değiştirilmez anakarta soket ile bağlı bir parçadır ya board dur ya da kabloludur.
Artı olarak değiştirmesi geren parçayı söyledim biraz bilgisi varsa açıp değiştirebilir bu hem cebine faydalı. He yok bilmiyorsa şayet bilgisayarcıya gidip dc ini alıp değiştrmesi istenebilir bu da maliyeti kısar. -
Güldürme beni .
hangi markanın bilgisayar teknisyenisin .
öyle bir yazmışsın ki . battıkça batmışsın .
hadi arkadaş aldı soketi ,havyasıda var ,senin dediğin gibi olsun soket anakart üzerinde monte olsun bakalım ( marka model bilmeden anakart üzerinde soket olduğunu bilen bir bilgisayar teknisyeni )
havya ile anakart üzerinden soket sökecek kadar tecrübeli mi ?
teknisyen olduğunu iddia ediyorsun , sana gelse kaça değiştireceksin soketi .
hem yanlış yanıltıcı şeyler yazıyorsun hem insanların aklını bulandırıyorsun . -
-
arkadaşımda da aynı sorum vardı şarj ğirişi tutmuyordu en ufak oynatmada gidiyordu laptoptakı şarj giriş yeri nde sıkıntı vardı layimle çözmüştü işini sende bir tamirciye göster istersen 15 tl ye halletmişti işini -
arkadaşlar;
benimde aklıma gelmedi değil, soketi alıp kendim lehim yapabilirmiyim diye, ama hiç gözüm kesmiyor. Yapamam yani.
Ama işinin eri bir tamirciye telefonda sordum 65 TL fiyat çekti, Bana pahalı geldi biraz. -
pazarlık sünnettir arkadaşım ,teklifte bulun .
arızalı parçaya ulaşması için notebook'u açması gerekiyor ,söküp toplamak onarımı yapmak en az yarım saat sürer.
başında bulun ,bazı sütü bozuklar ram hatta cpu bile değiştiriyor . -
quote:
Orijinalden alıntı: elektürükçü
pazarlık sünnettir arkadaşım ,teklifte bulun .
arızalı parçaya ulaşması için notebook'u açması gerekiyor ,söküp toplamak onarımı yapmak en az yarım saat sürer.
başında bulun ,bazı sütü bozuklar ram hatta cpu bile değiştiriyor .
saollasın hocam
aynen dediğin gibi pazarlık etmeye çalışayım -
soketle kabloyu sen tak en fazla 20 tl masrafı var -
quote:
Orijinalden alıntı: axelfoly
soketle kabloyu sen tak en fazla 20 tl masrafı var
ben açsam, toplayamam kardeşim, ki açıp fanını bile temizleyemedim.
Benzer içerikler
- çizik cd kurtarma
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- press any key to boot from usb
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- secure boot nedir
- laptop menteşe tamiri
- iso dosyası nedir
- komut istemi
- ekran videosu alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X