Şimdi Ara

Laptop bataryasını direk şarj etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

laptopumun şarj girişi kısmını yaktım :) batarya şarj olmamakta ama laptop ve batarya sağlam. laptopu açabiliyorum şarj bitik uyarısı çıkıp kapanıyor ... Şarj girişini tamir etmek pahalıya patlıcak . Acaba bataryayi laptop dan çıkarıp direk şarja bağlayabileceğimiz bir sistem varmı ?

• bataryanın Şarj için + ve - kutuplarını bulursan kendin şarj edebilirsin. Ben 3 yıllık laptopun vidalarını açtım ve şarj giriş yerinin gittiği yeri takip ettim. Şarj girişini kablodan ayırdım. Oradaki kabloyu ve şarj adaptörünün kablosunu sıyırıp birbirine lehimledim ve sorunsuz çalıştı.ama tabi böle bir durumda kabloyu bilgisayardan ayıramazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni_user

merhaba arkadaşlar

laptopumun şarj girişi kısmını yaktım :) batarya şarj olmamakta ama laptop ve batarya sağlam. laptopu açabiliyorum şarj bitik uyarısı çıkıp kapanıyor ... Şarj girişini tamir etmek pahalıya patlıcak . Acaba bataryayi laptop dan çıkarıp direk şarja bağlayabileceğimiz bir sistem varmı ?

Değecek şeyle uğraşmanı isterim aksı taktirde pil kısa devre yapıp gümlerse sanada notebooka da yazık olur.
    50-100 lira verip yaptırabiliryorsan yaptır ama dışarıdan şarj işine ben sıcak bakmıyorum. 15 yıldır bu işin içinde olan biri olarak.Arkadaş tavsiyesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.