Şimdi Ara

Laptop Ram Hakkında ! uzmanlara ihtiyaç var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ekte'ki resimlerde laptopun ramını çıkarıp resmini çektim ama üzernden yazanlardan pek bişey anlamadım Soru şu ? bu laptop 8GB ram desteklermi ikinci sorum ise bu marka dışında başka bi marka ram taksam iş görürmü çalışırmı laptop...? Laptop Ram Hakkında ! uzmanlara ihtiyaç var...

Laptop Ram Hakkında ! uzmanlara ihtiyaç var..

• Casper Nirvana nb serisi bilgisayar var sizde haswell işlemciye sahip burada önemli olan sıkıntı çıkmaamsı açısından ram özelliklerinin aynı olması ddr3 1600mhz rame sahip,8gb ram destekler tabiki günümüzde giriş seviyesi basit leptoplar bile en az 8gb destekler mahiyette.Bazı notebook markalarında ram seçebiliyor ama son çıkan makinelerde bu genellikle olmuyor aynı özelliklerde herhangi bir marka ram alabilirsiniz.
  • ibrambey İ kullanıcısına yanıt
    Kullanma kılavuzunu okumayı deneseniz? Belki orada bellek arttırımı ile ilgili birşeyler yazıyordur. O olmazsa bilgisayarınızın altındaki etikette yazılı olan model numarası ile de casper.com.tr sitesinde arayabilirsiniz, orada kullanma kılavuzları var. Belirttiğiniz 15.16 herhalde model bilgisi değildir. Belleğin üstüne bakarak makinenin desteklediği azami bellek hakkında bilgi edinemezsiniz.
  • teşekkürler kingston un aynı özelliklerindee olan 8 gb ramını taktım çalıştı teşekkürler !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım için laptop öneri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.