Şimdi Ara

Laptop Renk Yenileme (yardım,soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Elimdeki Toshiba Qosmio x70 laptop'un renklerini değiştirmek istiyorum. İnternette ve forumda buna birkaç örnek gördüm ve çok heveslendim. Zımparalama macunlama astar vernik derken bi kaç detaylı anlatım buldum ama birkaç yorumda orjinali gibi olmayacağı, az bir zaman sonra kötü bi görünüm kazanacağı; boyanın atacağını yazmışlar. Birkaç yorumda çok kaliteli bi iş yapılabileceğini söylemiş bazı arkadaşlar.

Öncelikle çevremde bu tip boyamalardan anlayan kimse olmadığı için konu açmak istedim. Bilgisayarımda kılcak üç beş tane çizik var dikkat çekmeyen ama düzeltmek istediğim. ve üzerinde desenler var yani pürüzsüz bi yüzeye sahip değil.

Eğer kaliteli bi iş olma imkanı varsa;

-Zımparalama ve çizikleri kaybetme,
    -Macunlama işlemi gerekli mi değil mi?
    -Hangi marka boya kullanmalıyım ? Kaç kat boya atmalıyım?
    -Plastik yüzeye vernikleme nasıl yapılır? Boyanın parlaması ve uzun ömürlü olması nasıl sağlanır?
    -Ben mavi-siyah renklere boyamayı düşündüm, Geneli mavi bazı detaylar siyah olması üzerine. Sizin renk önerileriniz nedir ? Metalik boya kullansam nasıl olur?

Gerçekten bu işten anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum. Bazı yorumlarda sticker yap gerek yok demişler ben sticker istemiyorum böyle bi tavsiyede bulunmanıza gerek yok. Ben illa bu macerayı yaşamak istiyorum :D Herşey için şimdiden teşekkür ederim. :)
    Resimlerine bakarak renk yorumlarınızı bekliyorum.
    Edit: Bilgisayarı tamamen parçalayacağım ekran dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neomtn1903 -- 9 Haziran 2016; 5:53:09 >

• yok mu anlayan birileri ? up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neomtn1903

yok mu anlayan birileri ? up

hocam bende işim gereği maket ve prototip işleriyle uğraşıyorum, macun sürmeyin kesinlikle, çünkü macunun plastik yüzey üzerinde sağlayacağı mukavemet tartışılır, ve bir süre sonra çatlama veya atma yapabilir, birde ince yüzeyler sık olduğu için elinize güvenmiyorsanız girişmeyin, kapakları çıkartıp boyayabilirsiniz mesala mat renk atabilirsiniz daha gaming durabilir size kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.