Bildirim
laptop sarj aleti kablosu koptu yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
resim koyabilir misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektronik konusunda ne kadar bilgi ve tecrüben var ve kablonun kopma yerini tam biliyorsan ,bazen içten kopuyor .yapabilirsin .
eğer fişin içinden kopmuşsa işin zor ,bir kere uygun yedek fiş bulamamıştım plastik fişi maket bıçağı ile kesip kopan yerden lehim yapıp sonra japon ile yapıştırmıştım .
Kablonun orta yerinden kopmuşsa kopan yeri tespit edip ,kabloyu kesip lehimleyip sonra ısı ile daralan makaron ile mükemmel hale getirirsin veya adaptörü saç kurutma makinası ile ısıtıp ek yerlerinden açıp ,yeni alacağın uygun fişte kabloyu monte edebilirsin .
http://www.chipsetentegre.com/dc-adaptor-kablosu
-
Şarj in bilgisayara giriş kısmı var ya hani plastik bir kısım var kabloyu saran işte tam onun baş kısmı koptu ince bakır teller var.
Yukarıda cevabını yazdım ,lehim yapmasını biliyorsanız . yapabileceğinizi düşünüyorum .
Kolay gelsin . -
quote:
Orijinalden alıntı: elektürükçü
Yukarıda cevabını yazdım ,lehim yapmasını biliyorsanız . yapabileceğinizi düşünüyorum .
Kolay gelsin .
Teşekkür ederim
hocam benim de olmuştu hiç uğraşma evde lehim vs. herhangi bi bilgisayarcıya git o lehimliyor ama fazla götürmez yeni alman lazım
klasik 19v şarj girişiyse her yerde bulursun 1 lira bile değildir. kopar , uçları aç, hangisinin - hangisinin + olduğunu ölç, birleştir bantla. connektörün iç kısmı +, dışardan gördüğün metal kısmı da -'dir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X