Şimdi Ara

Laptop şarj aleti orjinal mi olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dell marka bilgisayarımın şarj kablosu bozuldu. yenisini almam gerekiyor ama illa orjinalini mi almam gerekir? yan sanayisini falan alsam bir problem olur mu acaba? bilgisi olan varsa çok sevinirim. teşekkürler.

• Aynı voltajda alırsanız sorun çıkmaz diye düşünüyorum, ama yine de her ihtimale karşı orjinale yönelin. (:
  • Herhangi bir sorun olmuyo aynı voltajda olması yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4ps

Aynı voltajda alırsanız sorun çıkmaz diye düşünüyorum, ama yine de her ihtimale karşı orjinale yönelin. (:

Haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinalin fiyat farkı büyük ölçüde kalite içindir, yan sanayi aynı volt ve amper güç veremeyebilir. Düşük güç sorun çıkarır, alacaksanızda kalitelisini alın, sonra güç kaynağı + tamir masrafını ödemekte var.
  • Kalite hocam kalite. Ama ginede siz bilirsiniz aynı voltajda alırsanız bi problem cıkmaz ama diyosan uraşamam bi kere alayım uzun ömürlü kullanayım diyorsan orjinale yönel derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 12 Ağustos 2014; 23:26:44 >
  • Orjinal al en ufak bir voltaj yükselmesinde laptopa veda edebilirsin 20-30 tl için 1000 tl makineye yazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cakmalarin uzerinde yazan akim degerleri ne kadar gercek bunu da bi dusun.

• Şöyle diyim biz yan sanayiden almıştık. Bir kaç gün sonra şarj aleti kıvılcım çıkartarak yanmaya başladı. Aynı voltaj moltaj hikaye alıcaksan orijinal al.

• Orjinale paran yetiyorsa al ama benim tavsiyem orjinale en yakın denilen kaliteli adaptörler mevcut onlardan alabilirsin garantili birebir değişimli satılıyor
  • Orjinal al riske atma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.