Şimdi Ara

laptop şarj aleti orjinalmı yan sanayimi almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopumun şarj aleti bozuldu yan sanayi şarj cihazı alsam laptopa zararı olurmu laptopun bataryası ölmüş ne tür zararlar verebilir.

• Bozuk şarj aletinin üstünde yazan volt ve amper değeri, yeni aletle aynı olduktan sonra sorun olmaz.
  • orijinaliyle aynı volt değerinde ise sorun olmaz ama sen yinede orijinalini al, bildiğinden şaşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Bernabéu -- 17 Şubat 2013; 17:51:32 >
  • orjinal al yan sanayide içindeki malzemenin ne olduğu belli değil hocam belli bir zaman sonra yanar kendisi yansa neyse bilgisayarada zarar verir gerekli gücü veremez pc kapanır sistem zarar görür vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazx_53

arkadaşlar laptopumun şarj aleti bozuldu yan sanayi şarj cihazı alsam laptopa zararı olurmu laptopun bataryası ölmüş ne tür zararlar verebilir.

dataservis.net ile görüşmeni tavsiyte ederim. ucuz ve kaliteli alternatifler sunuyorlar.
  • voltaj değerleri eşleştikten sonra sorun olacağını sanmıyorum.sony laptopumun şarj aleti bozulmuştu sıfır orijinaline 170 tl istediler ben de gitti gidiyordan 35 tlye yan sanayi almıştım 2 seneye yakındır kullanıyorum problem yaşamadım
  • voltaj, amper vs.. tutturduktan sonra fazla para vermeye gerek yok ve cihazada hiç bir sakıncası yok bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cvp veren herkese teşekkürler.
  • Orjinal al bence de
  • Gittigidiyor dan yan sanayi al. 3 sene oldu tik yok.
  • orjinali büyük ihtimalle çin malıdır...
    bunun yerine güç ve amper değerleri tutan...
    yerli bir ürün de alabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazx_53

arkadaşlar laptopumun şarj aleti bozuldu yan sanayi şarj cihazı alsam laptopa zararı olurmu laptopun bataryası ölmüş ne tür zararlar verebilir.

Ne aldınız çünkü bende aynı şekilde yeni almam gerek?
  • uygun değerlerde yan sanayi alın ben bir senden fazla kullandım yan sanayi hiç bir sorun olmadı. dell 1545
  • Yan sanayi almayın 3 ayda bozuluyor bilgisayara farklı akım verip devre yakabilir yan sanayi alacaksanızda markali olanlardan olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.