Şimdi Ara

LAPTOP ŞARJ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptap da batarya takılı olmasına rağmen fişi prizden çektiğim anda pc kapanıyor. Neden olabilir ?

Bir nevi bataryayı laptop görmüyor ? Nedeni hakkında bilgisi olan var mı ?

tşk

• Şarj oluyor gösteriyormu laptop kaç senelık marka model nedir biraz detaylı bilgi verebilirmisin ?
  • 14 aylık laptop ,

güç ünitesinin detayında batarya %100 dolu olarak gözüküyor. Ancak fişi çektiğimde anında laptop kapanıyor. :((
  • Pil'in ömrünü bitirdiği durumlarda bu gibi olaylar görünür.
    Dizüstü bilgisayarınızın pil'inin bittiğini düşünüyorum.
    Aynı marka model kullanan bir arkadaşınız varsa pil'ini alıp takmanızı ve öyle denemenizi öneririm.
  • marka model nedir?
  • Lennova d500 yada 550 olması lazım
  • Lennova d500 yada 550 olması lazım
  • ben istanbuldaki evimde y550 kullanıyorum.23 ay sonra pil değişimi yaptırdım.
    ha sizin pil bitik olabilir ama adaptörü çıkartır çıkartmaz kapanması başka bir arıza da olabilir diye işaret ediyor.
    bu sorun ne zmaan oldu?sorun olmadan önce batarya durumu nasıldı?
  • 3-4 Günden beri böyle. PC açıkken ben nede olsa fiş prize diye bataryayı cıkarttım bakalım nolcak diye biraz merak diyelim :)

sonra bataryayı filan taktım ama dediğim gibi oldu işte kısacası ben kaşındım :)) batarjanın sigortası filan atmış olabilir diye birşeyler okudum.

nolcak bilmiyorum :(
  • evet büyük ihtimal öyle birşeyler olmuştur..bu yaptığınızı söylemeden servise gönderebilirsiniz.
    Ama garantiden yaparlar mı yapmazlar mı bilmiyorum.
  • Benim laptop Casper Nirvana Notebook 15.6

Bu sabah laptopu açık bırakmıştım da ondan pili bitti.

Şimdi de masaüstü pc ye benzedi ya kablosunu çekince kapanıyor. Taktığımda doluyor gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLLeR34 -- 4 Haziran 2013; 16:44:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.