Şimdi Ara

Laptop şarza takınca kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Bu Sorun 2 gün önce laptop u windows 10 pro sürümüne yükseltmemle başladı w10 u yüklediğim ilk gün böyle birşey yapmamıştı sonraki sabah laptop bu şarja taktıktan hemen hemen 1 dakika sonra kapanıyor ve adaptör fişini çekmeden açılmıyor

- Laptop u 5-6 kere söküp içini temizledim devrelerde bir sıkıntı görmedim

- Laptop u güvenli modda açınca adaptör takılı olsa bile kapanmıyor büyük ihtimalle yazılımsal birşeymiş

- İnternette gezinirken ACPI'yi Kapatıp bu sorunu çözebileceğimi okumuştum ama windows 10 da nasıl yapacağımı bulamadım

- Laptop ta önemli dosyalarım olduğu için format atmak istemiyorum yedek almak için boş yer yok formatsız bir çözümü varmıdır acaba?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Sorunu halen cozemedim yardim edebilecek yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarja takma

• Çope atayim ozaman saka maka laptop calismiyor yokmu cozumunu bilen

• markası ne hp felan mı
  • Islemcin i7 mi?

• Leptopun modeli nedir? Birçok markada bu sorunu ve daha farklı sorunlar yaşayan var win 10 kurduktan sonra win 10 halen bazı şeyler oturmuş değil sabırlı olun sıkıntı işletim sisteminden kaynaklı daha sonra kurarsınız önceki sürüme geri dönün 8.1 kuruluydu heralde sizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PC Markası : sony vaio vpcf12z1e

İşlemci: Intel® Core™ i7-740QM İşlemci

Laptop un orj işletim sistemi windows 7 home premium.

Birde bir sorum olacak şimdi ben korsan home premium kursam sonra laptop un arkasındaki product key i girsem orjinal sürüme dönermi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NinjaGo

PC Markası : sony vaio vpcf12z1e

İşlemci: Intel® Core™ i7-740QM İşlemci

Laptop un orj işletim sistemi windows 7 home premium.

Birde bir sorum olacak şimdi ben korsan home premium kursam sonra laptop un arkasındaki product key i girsem orjinal sürüme dönermi acaba?

kullanmadıysan döner
  • evet ACPI yi kapatmak sorunu çözecektir. ama onu windows 10 dan kapatamassın bios ayarlarından kapatman lazım yeride gemellikle bios ayarlarında güvenlik yada boot menülerindedir
  • Bios ta oyle bir seceek yok bios pilini cikardim biosu sifirladim yine olmadi artik mecbur format

• Dun i7 nin Windows 10 la suan sıkıntı falan cikardigini duymustum ama icerigini okumamistim acaba onla alakali bir durum mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.