Şimdi Ara

Laptop Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda ki laptoplar hoşuma gitti, hangisini seçmeliyim veya maks. 2500 TL lik laptop önerisi verebilirmisiniz. Laptop ofis işlerinde kullanılacak.

Casper Nirvana CN.HBI-4712A Intel Core i7 4712MQ / 2099 TL

Lenovo Ideapad 500 Intel Core i5 6200U / 2299 TL / full hd

MSI CX61 2QC-1862XTR Intel Core i7 4712MQ / 2299 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zeusmaster Z kullanıcısına yanıt
    Oyun nekadar oynayacaksın.

• Oyun oynamayacağım ama çok büyük boyutlu excel dosyalarında çalışmam gerekebiliyor, teşekkürler.

• Hocam sana i7 islemci lazim bu uc seçenekten; casperden uzak dur msi al gec.

• İkisinden de uzak dur casper konusuna hiç girmek istemiyorum hala sinirim geçmedi. Msi tavsiye etmememin sebebi kasası en dandik kasalarından biridir. Lenovo alırsan hem günlük kullanım ihtiyacını karşılar hem de kasasi dandik olmadığı ve en önemlisi (en azından benim için) full hd ekranı en mantıklı duruyor fakat ekran kartı hakkında bilgim yok bilgisayarı ne derece etkiliyor biraz araştır ve aceleci olma.
  • Şu casper kafasından çıkın beyler attığı seri gayet kaliteli arkadaşın !
  • Benimde en aklıma yatan Lenovo ama U serisi işlemci ne kadar güçlü bilemiyorum. Büyük excel dosyalarında nasıl olur bilemedim. Başka tavsiyeniz varsa onuda alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masaüstü + Laptop Öneri
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zeusmaster Z kullanıcısına yanıt
    Bence casperı almalısın hocam o seri gayet güzel ısınma yapmıyor seside pek yok işlemciside excel dosyasını su gibi içer ama sen bilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.