Şimdi Ara

laptop seçiminde yardım edin pavilion 5176 mı 6745mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar lutfen yorumlarınızı esirgemeyin pavilion bilgisayarımı 5176 tamire verdim ve onarılamadıgı için degişecek bana önerdikleri model 6745 modeli mantıklı mıdır özelliklerini yazıyorum...

pavilion 5176 modelinin özellikleri :

HP PAVILION EW815EA dv5176ea AMDTUR 2 15.4
    CPU Cinsi - HIZI AMD Turion 64 Mobile ML-37
    Ekran Boyu(Inch) 15.4”
    Ekran Tipi TFT WXGA High-Definition BrightView (1280 x 800)
    Ekran Kartı ATI RADEON XPRESS 200M 128MB video belleği
    Bellek(MB) 1024MB (2x512MB Max. 2GB
    Bellek Tipi DDR
    Floppy YOK
    Sabit Disk 100 GB 4200rpm
    Optik Sürücü DVD+/-RW - Double Layer LightScribe
    Faks-modem 56K
    Ses Onboard
    Network Ethernet LAN 10/100, 802.11a/b/g Kablosuz iletişim
    Port S-Video:var, 3 adet USB, FireWire:var
    Pil Ömrü Li-ion max. 2.5 Saat (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.98kg

verilecek olan model pavilion 6745 özellikleri:

Anakart/İşlemci Özellikleri
    Marka Model No AMD Turion 64 X2 TL-60
    Hızı 2.0 GHz
    FSB 1600 MHz
    L2 Cache 1MB
    Ekran Özellikleri
    Ebadı 15.4"
    Türü WXGA High Definition BrightView
    Çözünürlüğü 1280 x 800
    Grafik Kartı Özellikleri
    Marka Model No NVidia GeForce 8400M GS
    Türü Harici
    Grafik belleği 256MB (maks 1GB)
    Bellek Özellikleri
    Mevcut Kapasite 2048MB
    Türü DDR2
    Toplam yuva 2
    En fazla desteklenen 4GB
    Sabit Disk Özellikleri
    Kapasitesi 160GB
    Hızı 5400rpm 8MB cache
    Arayüz SATA
    Bütünleşik Parçalar
    Optik Sürücü DVD Super Multi Double Layer
    Kamera Var
    Ses Sistemi 3D Sound Blaster Pro
    Hoparlör Altec Lansing speakers
    Mikrofon Bütünleşik
    İletişim Arabirimleri
    Modem 56K ITU V.92 data/faks modem
    LAN 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    Wireless LAN 802.11 b/g WLAN
    PCMCIA ExpressCard / 54 slot
    Kart Okuyucu 5'li (SD, MMC, xD-Picture,MS ve MS Pro)
    Bluetooth VAR
    RJ-45 1 adet
    RJ-11 1 adet
    USB 2.0 3 adet
    IEEE1394 1 adet
    HDMI 1 adet
    Kızılötesi Yok
    VGA out 1 adet
    S-Video TV-out 1 adet
    Mikrofon In 1 adet
    Line-Out 2 adet
    Pil Özellikleri
    Türü 6 cell Li-Ion
    Ömrü 3 saat
    Ebat / Ağırlık
    Genişlik 357mm
    Yükselik 25.4/39.6 mm
    Derinlik 257mm
    Ağırlık 2.80kg
    Yazılım Özellikleri
    İşletim Sistemi Vista Home Premium Türkçe
    Giriş Arabirimleri
    Klavye 101 tuşlu Türkçe Q Klavye
    Mouse Touchpad ve 4 yollu fonksiyonel scroll mouse
    Parmak izi okuyucu Var

• zor bı durumla karsı karsıyasınnn allah yardımcın olsun.....
  • harbiden zor bi durumda kalmışın hp seçmek üzerre olduğun için.ne güzel paranı alcan git toshiba al asus al hiç olmadı acer al hepsini al ama hp ,datron,casper,exper,arcelik,vestel,regal,beko UZAK DUR
  • arkadaslar bozulan bilgisayarımın yerine verecekler bu yeni modeli bana donanım olarak sonradan vereceklerı daha mantıklı geldi...
  • ha yani seçim hakkı yok bi üst modelini veriolar anladım.benim ki değiştiğinde mağazadan açık çek yazmışlardı.ben ondan hp den vazgeç diyodum.ama senin yapcak bişeyin yok tabi.yanlız anlamadığım sen bu laptopu ne zaman nerden kac dolara ve türk lirasına aldın.bnm bildiğim açık çek alabilirsin laptopu yapamıyorlarsa hatta biraz uğraşırsan paranı bile
  • 72 gündür HP servisi ve müşteri hizmetleri ile içli dışlı biri olan ve olmaya devam eden biri olarak konuşuyorum.

Eğer cihazın onarılamadıysa ve sana yeni ürün teklif ediyorlarsa şunu unutmaki eğer sen istersen sana paranı tıkır tıkır iade etmek zorundalar. Ürün onarılamadığında yada 30 iş günü dolduğunda kullanıcıya 3 seçenek sunulur:

1. Aynı özelliklerde veya daha üst özelliklerde yeni bir cihaz.
    2. Ürünün bedelinin ödenmesi.
    3. Arızalı cihazın onarım bedelinin karşılanması.

Sen şu anda bu 3 seşeneğede sahipsin. Eğer cihazın faturası var ise bence paranı al. Fatura yok ise aldığın yere git ve kayırlardan sana faturanın verilmesini iste. HP alma! Benden söylemesi. Ben görevimi yaptım. Uyarıda bulundum. Şimdiden vereceğin karar hayırlı olsun.

Edit: Söylemeyi unuttum. HP hiç bir zaman kullanıcıya para iadesi hakkı olduğunu söylemez. Direkt daha üst bir model ile kullanıcının gözünü boyamaya çalışır. Çünkü vereceği cihaz onlara daha ucuza maal olmaktadır. Bu kandırmacaya aldanmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 12 Şubat 2008; 14:02:35 >

• teşekkür ederim arkadasım ama malesef ürünümün degiştirilmesi için dilekçe verdim artık geri dönemem galiba... işleme almışlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bos_ver

teşekkür ederim arkadasım ama malesef ürünümün degiştirilmesi için dilekçe verdim artık geri dönemem galiba... işleme almışlardır.

Madem öyle onların önerdiğinden daha da üst bir model teklif et. Zorlarsan, paranı vermektnse teklifini kabul edeceklerdir.

Ayrıca şunu da söyleyeyim, AMD tabanlı bir model değil de Intel tabanlı bir model tercih et. Demiştiler dersin sonra
  • ıntelı konustum ama eski bilgisayarımın özelliklerinden dolayı 2-3 üst model olan bilgisayar bu dediler arastırdım dogru ...

ayrıca tekrar hp servisini aradım malesef benimle ilk konusan kişi müşteri sorumlusu idi tekrar ulaşamadım 3 gun ard arda aradım yerinde degil meşgul ve toplantıda dediler tekrar konusmam için hp merkezine gitmem gerekiyor malesf ben nevsehirdeyim hp merkezi ist. o yüzden gelene razı olmak durumundayım çünkü dilekçe gönderdiler ve imzalayıp gönderdim malesef acele ettim önerilerin için çk teşk...
    quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

quote:

Orjinalden alıntı: bos_ver

teşekkür ederim arkadasım ama malesef ürünümün degiştirilmesi için dilekçe verdim artık geri dönemem galiba... işleme almışlardır.

Madem öyle onların önerdiğinden daha da üst bir model teklif et. Zorlarsan, paranı vermektnse teklifini kabul edeceklerdir.

Ayrıca şunu da söyleyeyim, AMD tabanlı bir model değil de Intel tabanlı bir model tercih et. Demiştiler dersin sonra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.