Şimdi Ara

Laptop Ses Kartı Problemim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlar selamlar, black friday indirimlerinden yararlanıp acer predaator hellios 300 almıştım. Ürün geldiğinden beri garib bir şekilde hoparlörden cızıldama gelip geçiyor. İlk baş önemsememiştim ama bu sürekli tekrarlanıp gitmeye başladı. Sadece laptopun hoparlöründen değil jakına kulaklık yada hoparlörde taksam böyle oluyor.İşin garibi yakınlarda telefon olduğunda veya hoparlörün jakı laptop jakına yakın olduğunda da oluyor, olmasa da oluyor. Belirli bir süre açık kalınca kendiliğinden bir süre boyunca(20-30dk) devam edip geçiyor. Sizce bu problemi nasıl çözebilirim Şimdiden teşekkürler

• up
  • up up
  • Ya arkadaşlar lütfen bari bir öneride bulunun, benim fikrim olsaydı zaten buraya yazmazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matilist

Ya arkadaşlar lütfen bari bir öneride bulunun, benim fikrim olsaydı zaten buraya yazmazdım

ses driverını kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.
  • yazılım kaynaklı bir problemse sürücüleri yükselttiğinzde veya kaldırıp tekrar yüklediğinizde düzelmesi lazım.donanım kaynaklı ise yapabileceğinizçok birşey yokgaranti varsa geri gönderin veya harici bir ses kartı alıp kullanmayı deneyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 2 Ocak 2018; 11:16:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    LAPTOP SES PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.