Şimdi Ara

Laptop Ses Sorunu Asus M51va253dv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 ay önce sıfır olarak aldığım ve hiç bir ses problemi yaşamadığım laptopta bu sabah itibariyle ses gelmemeye başladı. dün akşam biraz müzik dinledikten sonra gayet düzgün bir şekilde bilgisayarımı kapattım. sabah bilgisayarı açtıktan sonra, insanları rahatsız etmemek için kulaklığı taktım. tam kulaklığı takarken "çırprptıt" gibi bir ses geldi. işte o andan itibaren ses gelmiyor. ne laptop'un kendi hoparlörlerinden ne de kulaklıktan ses gelmiyor. acaba sorun ne olabilir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Valla driver diycem ama durup dururken silincek hali yok. Yinede bi tekrar yüklemeyi dene.
  • aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştirme işlemi yap... olmadı sistem geri yükleme yap... kolay gelsin.
  • Görmeden bir şey söylemek zor ama atmama müsade varsa kulaklık jack girişi kısa devre yapıp bişeyleri yakmış olabilir derdim. Görülmedik bir sorun değil benim de mp3 çalar gitti bu şekilde. İçini açıp baktığımda 1 tane küçücük yanık vardı ama yetiyor işte. İstersen biraz uğraşıp format atmayı falan deneyebilirsin ama bence servisine bir götür baksınlar. Görmeden bir tavsiyede bulunmak zor.
  • hepinize çok teşekkür ederim. driverlerin silineceğini hiç sanmıyorum çünkü yaklaşık 1 haftadır pcye hiç bir yazılım yükleme-kaldırma işlemi yapmadım. Cumartesi günü servise bi götüreyim. umarım fazla bi hasar oluşmamıştır.

Bide şeyi sormak istiyorum. Şimdi jack girişi yanmış olsa bile hoparlörlerden ses gelmesi gerekmez mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.