Bugün fanı iyice temizledikten sonra 20tl lik bir laptop soğutucuyla birlikte çalıştırdım. Pc ilk açıldığında tüm değerler 40 derece. 1-2 saat açık kaldıktan sonra 45-55 arası. Oyun açıkken 70-75 (bazen 77 ama 80 in altında) derece . Değerler nasıl sizce ? ve kaç dereceye kadar çıkma hakkım var en üst seviye nedir yani ?
quote:Orijinalden alıntı: memo_memo Bugün fanı iyice temizledikten sonra 20tl lik bir laptop soğutucuyla birlikte çalıştırdım. Pc ilk açıldığında tüm değerler 40 derece. 1-2 saat açık kaldıktan sonra 45-55 arası. Oyun açıkken 70-75 (bazen 77 ama 80 in altında) derece . Değerler nasıl sizce ? ve kaç dereceye kadar çıkma hakkım var en üst seviye nedir yani ? değerler laptop için fena değil 80 i geçmemeye özen göster. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Chrstrr quote:Orijinalden alıntı: memo_memo Bugün fanı iyice temizledikten sonra 20tl lik bir laptop soğutucuyla birlikte çalıştırdım. Pc ilk açıldığında tüm değerler 40 derece. 1-2 saat açık kaldıktan sonra 45-55 arası. Oyun açıkken 70-75 (bazen 77 ama 80 in altında) derece . Değerler nasıl sizce ? ve kaç dereceye kadar çıkma hakkım var en üst seviye nedir yani ? değerler laptop için fena değil 80 i geçmemeye özen göster. teşekkürler