Bildirim
Laptop soğutma projesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sen birde ona laptop soğutucu takviyesi yapıp denen baya faydası olacaktır. Üstüne birde bu blokların vga için ufak olanları var onlardan alıp sağa sola serpiştir. -
Aslında soğutucum da var onun sayesinden bu kadar düşüyor
Sizin dediğinizi de düşündüm ama parça parça onlarla uğraşma istemedim bu daha geniş ve ısıyı tam alıyor sorun şu ki soğutucu blok üzerindeki ısıyı atma da biraz sorun yaşıyor fanlar biraz yetersiz kalıyor şimdiki değerlerde tatmin ediyor daha da düşürebilirim belki sıcaklığı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok iyi olmuş. Benim aklıma hep ısı borusu sayısını arttırmak geliyordu. Ancak bu işlem zor olduğundan kalkışamıyordum. Sizin yaptığınız sistemde kayda değer bir fark oluştuğunu görmek sevindirici. Belki ilerde bende yaparım bu sistemi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X