Şimdi Ara

Laptop ssd tavsiyesi lazım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptop ssd tavsiyesi lazım acilLaptop ssd tavsiyesi lazım acilLaptop ssd tavsiyesi lazım acilLaptop ssd tavsiyesi lazım acilLaptop ssd tavsiyesi lazım acilLaptop ssd tavsiyesi lazım acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengaver51 -- 8 Haziran 2019; 16:10:29 >

• M2 slotu var mı? Varsa üstündeki 1 tb'ı sökmek durumunda kalmazsınız.

Kapasite kısmı size, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize kalmış. Sadece işletim sistemi ve program kurarsanız 120 yeter. (M2 slotu olduğunu varsayarak)

Marka tercih edin mümkün olduğunca. Samsung gibi mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerenturk

M2 slotu var mı? Varsa üstündeki 1 tb'ı sökmek durumunda kalmazsınız.

Kapasite kısmı size, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize kalmış. Sadece işletim sistemi ve program kurarsanız 120 yeter. (M2 slotu olduğunu varsayarak)

sağol yardım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerenturk

M2 slotu var mı? Varsa üstündeki 1 tb'ı sökmek durumunda kalmazsınız.

Hocam hazır konusu açılmış iken bende sorayım.
    laptopta sadece 128 lik ssd var m2 ye takılı imiş.
    sata3 ve hdd kısmı boş.
    normalde m2 ye 970 evo plus alacaktım ancak ssd ile nvme arasında çok hissedecek bir fark olmayınca 128 i ellemeden 860 evo 500 lük ile wd black series 1 tb ekleyeyim diyorum. nasıl olur? tavsiyeniz var mı? nelere dikkat etmek lazım?

https://www.incehesap.com/samsung-860-evo-500gb-2-5-550mb-520mb-ssd-disk-mz-76e500bw-fiyati-38207/

• Tercih ettiğiniz ürünler güvenilir markalar. 2 adet boş HDD yuvası varsa güzel tercih olur. Mekanik diski depolama olarak kullanır, oyun oynuyorsanız SSDye oyunları kurarsınız.
  • lerenturk kullanıcısına yanıt
    Gece yazdıktan sonra biraz daha araştırdım. Tek alıyor varmış. O sebeple SSD alacağım sadece. Ama şu an da aklımda şu soru var. Asus un sitesinde en fazla 512 gb gösteriyor. 1 TB taksak olmayacak mı yani? Onu anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun giriş yada input varsa eğer SAMSUNG a bakarbilirsin. Yeni ürünleri cidden çok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Monitör Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.