daha diyecek bişey bırakmamışsın haklısın milli servet gidiyor elin gavuruna
quote:
Orjinalden alıntı: TA2DF
Nedir bu hararet?.. Post mu kasıyorsunuz!?.. Elin oğlunun ürettiği herhangi-bir şeyi savunma içgüdüsü, karşılıklı iletişimde medeni sınırları zorlama hakkını (niyet okumak da dahil) hiç kimseye vermez. Yarınlar bizlere ülkemizi ve birlikteliğimizi savunma vazifesi ihdas eder ise, birbirimizin yüzüne nasıl bakacağız?!..
Intel'mi/AMD'mi? (neyse-ne!)... Bilgisayarlarınızla dünya'yı mı kurtarıyorsunuz? ki 3-5 (yada 35) saniye gibi performans farklarına takılıp kalıyorsunuz... Üretici ısınma limitlerini sorun etmezken, siz niye sorun ediyorsunuz?.. Performans testi sonuçlarına takılıp kalmayın. Intel piyasaya öyle hakim konuma gelmiş ki, programların çoğunluğu "compile" edilirken (derlenirken) Intel platformu için optimize ediliyor (test programları da dahil, bilhassa; superPi !). Dolayısı ile optimum sonuçlar, programların optimize edildiği işlemci ile alınıyor. İşletim sistemi microshaft olduğu sürece, Intel hakimiyeti kendisini bariz bir şekilde hissettirecektir. Bu gerçekler ışığında "Laptop'ta AMD mi Intel mi?" sorusunun bariz ve tartışmasız (bu günün şartları itibarı ile) cevabı; "Intel"... Benim kullandığım işlemciyi soracak olursanız şayet; "AMD" (aradaki fiyat farkına ve Intel alacak imkanım olmasına rağmen!).
Performans farklarını gözardı edecek olur isek, benim için ideal işlemci (sistemi oluşturan tüm yapıtaşları birbirinden bağımsız değerlendirilemez... dolayısı ile sistemin tamamı); orada-burada "Mavi Ekran"lar vermeyen, işlerimin tamamını yaptığım ve sonuç aldığım, "Milli Servet" hükmünde olan paramın çar-çur edilmediği (fiyat/performans oranı makul), ileride yaşayabileceğim olası (ve gayet doğal karşılayacağım) yazılım/donanım sorunlarında (doğal... çünkü; kul yapısı) çözüm olabilecek yetkin, konusuna hakim ve yaygın "Teknik Servis" ağı olan, müşteri ilişkilerinde saygınlık gördüğüm üretici/satıcının sunduğu ürün.
Medeni olmaktan uzak tartışmaların son bulması, yapıcı/geliştirici tartışmaların hiç tükenmemesi ümidi ile... Sağlıcakla Kalın. TA2DF
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme