Şimdi Ara

Laptop Taviyesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MSI Laptop almak istiyorum çok yüksek çözünürlüklü oyun oynamıyorum. DOta 2 ve FM 2015 oynadığım oyunlar ama bunlardada yüksek performans olsun istiyorum. Maks fiyatım 2500 tl ve MSI markası ama başka marka öneren olursada değerlendiririm şimdiden herkese teşekkürler.

• tricore kullanıcısına yanıt
    yanlış biliyorsunuz. victor yalnızca 120 gb ssd sipariş edince 240 takıp yolluyor. 2 ssd değil 1 tane 240gb ssd takıyorlar. kasa ve ses kalitesi dışında victor veya monster tercih edilebilir o fiyat aralığında çünkü 2500-2600 civarına msi 850m modeller satarken victor ve monster 860m satıyor. fark olaraksa ses, steelseries klavye ve kasa kalitesi var. yalnız 2500 liraya monster veya victordan da 860mli ve ssdli bilgisayar almanız mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuCelik1709

Arkadaşlar MSI Laptop almak istiyorum çok yüksek çözünürlüklü oyun oynamıyorum. DOta 2 ve FM 2015 oynadığım oyunlar ama bunlardada yüksek performans olsun istiyorum. Maks fiyatım 2500 tl ve MSI markası ama başka marka öneren olursada değerlendiririm şimdiden herkese teşekkürler.

MSI'dan şaşma. Monster ve Victor'un ucuz olması, daha iyi oldukları anlamına gelmiyor. İnce tasarımı, kasa kalitesi, Steel Series oyuncu klavyesi ve Killer Ethernet'e sahip GE60 Apache'yi öneririm:

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge60-2pc-496xtr-apache-notebook-pmu327737

• quote:

Orijinalden alıntı: SpecialForces

quote:

Arkadaşlar MSI Laptop almak istiyorum çok yüksek çözünürlüklü oyun oynamıyorum. DOta 2 ve FM 2015 oynadığım oyunlar ama bunlardada yüksek performans olsun istiyorum. Maks fiyatım 2500 tl ve MSI markası ama başka marka öneren olursada değerlendiririm şimdiden herkese teşekkürler.

MSI'dan şaşma. Monster ve Victor'un ucuz olması, daha iyi oldukları anlamına gelmiyor. İnce tasarımı, kasa kalitesi, Steel Series oyuncu klavyesi ve Killer Ethernet'e sahip GE60 Apache'yi öneririm:

ben de sadece fm15 oynuyorum bu msı 7200 rpm hdd gayet güzel gtx850 de fm2015i çok rahat oynatıyorsa yaza doğru alırım bunu 3-4 sene yeter heralde bana, aklımda victor monster ve şu meşhur asus var da asusu almam heralde çok sorunlu, bu fiyata gtx860 da var ancak bilmiyorum yani msi'ın bu modeli güzel listeme aldım bu notebook'u eyv :D ha bu adama da önerin çünkü daha ucuza fm15'i iyi oynatacak bi notebook bulursam onu alırım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

yanlış biliyorsunuz. victor yalnızca 120 gb ssd sipariş edince 240 takıp yolluyor. 2 ssd değil 1 tane 240gb ssd takıyorlar. kasa ve ses kalitesi dışında victor veya monster tercih edilebilir o fiyat aralığında çünkü 2500-2600 civarına msi 850m modeller satarken victor ve monster 860m satıyor. fark olaraksa ses, steelseries klavye ve kasa kalitesi var. yalnız 2500 liraya monster veya victordan da 860mli ve ssdli bilgisayar almanız mümkün değil.

hocam doğru söylüyorsunuz mesaj attım az önce victora bende kardeşime almayı düşünüyorum victor u raid 0 var zannediyordum , şunu da anti parantez belirmek isterim 6 bin tl bir bilgisayar aldım monster dan ve gerek ses gerek klavye olsun çok memnunum ki adam 2500 tl ye bir bilgisayar istiyor ve açıkcası steelseries klavye ve kasa kalitesi bunlar bence işin lüks kısmı alırım kulaklığımı takır takır oynarım oyunumu yani, fiyat performans istiyorsa kesinlikle hala victor ve monster diyorum ben 2500 tl bütçesine bakarak.
    açıkcası daha samimi buluyorum bu şirketleri burada yazacağınız victor ve ya monsterla ilgili kötü bir mesaj direk dikkatlerini çekiyor ve isterseniz patronlarıyla oturup kahve içebiliyorsunuz bayilerine gidip, bu ürün samimiyetini yıllardır asus msi ve benzeri bilgisayarını kullandığım hiçbir firmadan alamadım.
    Yani teknoloji biraz şans işidir lakin msi da bu gün alıp bir sıkıntı yaşasa tahminen söylüyorum muhattap olduğu kişilerden victor ve ya monster da aldığı tatmini sağlayamayacak arkadaş , saygılarımla.

Edit : victor ve monster özelleştirme imkanı veriyor, yani bu koydukları ana kartın ileride upgrade edilmesine olanak tanıyor msi da o ince tasarımlarında özellikle ki bu victor ve monsterın bazı modelleri için de geçerli anakarta lehimli geliyor.... ve msi size upgrade imkanı vermiyor bilgisayarı açıp bir parçasını çıkarsanız size garantide sorun çıkarabiliyor... (bu sene sonunda 880M den 980M e geçeceğim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tricore -- 9 Şubat 2015; 4:15:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SpecialForces

quote:

tulpar kullanıyorum tasarım ince değil tamam ama parça değişimi yapabileceğim bir ana kartım mevcut Steel Series oyuncu klavyesi ve Killer Ethernetim de var şuanki bilgisayarım msi da 500+ farkla SSD siz satılmakta. Saygılar.

edit : o bilgisayardaki i5-4200H işlemcisiyle ve ssd olmadan uzun vadede bir oyun makinasını açıkcası hazzsız bulurum i7 4710MQ varken. victordaki GTX 860M GDDR5 i hiç söylemiyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tricore -- 9 Şubat 2015; 4:17:17 >

• tricore kullanıcısına yanıt
    yine yanlış biliyorsunuz. msi da upgrade imkanı veriyor ve yeni modelleri gt72 ve gt80 mxm ekran kartlarına sahip cihazlar. işlemci olarak ise hq olduğunda sanırım lehimli geliyor ama şu an üst düzey olan işlemciler zaten uzun süre oyunlarda engel olmayacak şekilde çalışıyorlar. ekran kartı olarak ise msi resmi açıklama yaptı. mxm ekran kartlarını perakende olarak satacaklar. tabi bu destek ülkemize gelir mi bilmiyorum ama abd gibi ülkelerde rahatlıkla bulunup takılabilir olacak çünkü bizzat msi kendisi satacak perakende olarak. bizler de bir şekilde yurt dışından getirebiliriz ya da msi türkiye ile irtibata geçip getirtebiliriz diye düşünüyorum.

son olarak etiket konusuna geleyim. msi etiketi yalnızca uyarı olarak yapıştırıyor. yani upgrade veya temizlik yaparken diğer parçalara zarar verilmemesi gerektiği konusunda uyarıyor. onun dışında arka kapağı açmak garantiyi bozmuyor.

victor ve monster f/p ürünleri ve muhatap bulması daha kolay olduğu konusunda haklı olabilirsiniz ama onların da üst düzey bilgisayarları msi'dan 1000 lira kadar fark ediyor bu nedenle ben her şekilde 5000'den fazla vereceksem msi alırım ama bütçem 2500-3000 ise msi'ın giriş seviyesi bir ürününü almak yerine victor veya monster alırım.

lükse kaçıyor dediğiniz şeyler içinse şunu söyleyeyim, "bazen küçük detaylar çok önemlidir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 10 Şubat 2015; 16:12:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için msi ın böyle bir imkan sunduğunu bilmiyordum reklam politikaları yüzünden sanırım, kusurum olduysa ve ya izah edemediysem affola sizinle detay yönünde aynı görüşe sahibim saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tricore -- 10 Şubat 2015; 17:09:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tricore

Teşekkür ederim bilgilendirme için msi ın böyle bir imkan sunduğunu bilmiyordum reklam politikaları yüzünden sanırım, kusurum olduysa ve ya izah edemediysem affola sizinle detay yönünde aynı görüşe sahibim saygılar.

rica ederim hocam kusur olur mu hiç. ben de kendi araştırdığım ve öğrendiğim kadarıyla bilgi vermeye çalıştım. malum bilgi paylaştıkça çoğalır. yanlış anlaşılmadığımı umuyorum.

not: bu arada 850-860m gibi orta seviye ekran kartları mxm desteği sunmuyor. yani ister msi alın ister monster veya victor alın o kartları değiştirme imkanı yok. zaten ben de giriş seviye oyuncu bilgisayarı alacaklara victor veya monster tavsiye ederim ama üst seviye bir bilgisayar alınacaksa msi veya asus rog gibi cihazlar tercih edilmeli diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 10 Şubat 2015; 17:19:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.