ASUS K55VJ NOTEBOOK CORE I5 2.6GHZ-6GB-750GB-2GB-15.6-W8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR
İşlemci Markası INTEL İşlemci Ön Bellek 3 MB İşlemci Teknolojisi Intel Core i5 İşlemci Hızı 2.6 GHz İşlemci Numarası 3230M Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Disk Kapasitesi 750 GB Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT635M Ekran Kartı Hafızası 2 GB Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Ekran Boyu (inch) 15.6 inch Çözünürlük 1366 x 768 Bağlantı Özellikleri USB, Bluetooth İşletim Sistemi Windows 8 Optik Sürücü DVD±RW Monitör Tipi LED
LENOVO Z580 NOTEBOOK
İşlemci Markası INTEL İşlemci Ön Bellek 3 MB İşlemci Teknolojisi Intel Core i5 İşlemci Hızı 2.5 GHz İşlemci Numarası 3210M Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB Disk Kapasitesi 1 TB Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT635M Ekran Kartı Hafızası 2 GB Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Ekran Boyu (inch) 15.6 inch Çözünürlük 1366 x 768 Bağlantı Özellikleri USB, Bluetooth İşletim Sistemi Windows 8 Optik Sürücü DVD±RW Multimedya Özellikler Kart Okuyucu, Kamera Monitör Tipi LED
bu iki laptop arasında kaldım arkadaslar .. Sizce hangisi daha makul ikisinden birini alıcam ? eger baska tavsiyeniz de olursa memnun olurum ?
İki cihaz da aynı konfigürasyona sahip, kalite ve soğutma babında da aynı randımandalar, denilebilir. İkisi arasından, k55vj yi öneririm. Eğer kullanım amacın oyunsa, daha yüksek kart barındıran cihazlara da bakabilirsin.