Şimdi Ara

Laptop Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu haftasonu vaio f serisinden bi laptop almayı düsünüyorum max bütcem 3000 lira (oyun için)
    tavsiylerinizi bekliyorum..

• oyun için alıcam bu önerdigin işimi görür mü ki
  • 1000 liraya orta halli bir laptop alıp,2000'e masaüstü toplayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isSo*

oyun için alıcam bu önerdigin işimi görür mü ki

Ekran kartı kötü değil günümüz oyunlarını oynarsınız da sonrasını bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

1000 liraya orta halli bir laptop alıp,2000'e masaüstü toplayın.

kesinlikle haklısın 3000 lira bütçe bende olsa oyun için canavar bi masaüstü toplaım geri kalan paraya i3lü notebook alırım
  • Merhabalar bende amerikadan sony laptop almayi dusunuyorum sony kendi sitesinden 850$ a bir de kardesime sony netbook 2gb ram li 400 dolar i gecmicek sekilde acaba onerebileceginiz ozellikte bir laptop ve netbook var mi ? netbook u internet msn muzik dowload olarak kullanicak sadece ben ise laptop u yeri gelir flight simulator fm pes fifa oynamak ve web site yapimi photoshop tarzi programlar icin kullanma adina istiyorum.kendime laptop icin aslinda sunu dunuyorum sony sitesinden kendim olusturdum bu islemci ram ve en onemlisi ekran karti isimi gorur mu sizce ? toplam fiyati 850$ asagi yukari 1350tl yapiyor .

SONY VAIO VPCEB490X CTO

ATI Mobility Radeon™ HD 5650 GPU (1GB VRAM)
    Intel® Core™ i5-480M processor (2.66GHz) with Turbo Boost up to 2.93GHz
    15.5" Full HD VAIO Premium Display (1920x1080)
    White
    Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit
    320GB Hard Disk Drive (5400rpm)
    CD/DVD Player / Burner
    Standard capacity battery
    4GB (2GBx2) DDR3-SDRAM-1066

sanirim vatan bilgilsayarda olan pc nin ayni ozelliklerine sahip hic bir fark goremedim ben arasinda turkiyede 1900-2000tl ye geliyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-eb4z1ebq-eb4z1ebq-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-500gb-dvdrw-1024mb-hd5650-15.5cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52502

yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar...simdeden tsk ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetonyali -- 23 Haziran 2011; 6:35:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetonyali

Merhabalar bende amerikadan sony laptop almayi dusunuyorum sony kendi sitesinden 850$ a bir de kardesime sony netbook 2gb ram li 400 dolar i gecmicek sekilde acaba onerebileceginiz ozellikte bir laptop ve netbook var mi ? netbook u internet msn muzik dowload olarak kullanicak sadece ben ise laptop u yeri gelir flight simulator fm pes fifa oynamak ve web site yapimi photoshop tarzi programlar icin kullanma adina istiyorum.kendime laptop icin aslinda sunu dunuyorum sony sitesinden kendim olusturdum bu islemci ram ve en onemlisi ekran karti isimi gorur mu sizce ? toplam fiyati 850$ asagi yukari 1350tl yapiyor .

SONY VAIO VPCEB490X CTO

ATI Mobility Radeon™ HD 5650 GPU (1GB VRAM)
    Intel® Core™ i5-480M processor (2.66GHz) with Turbo Boost up to 2.93GHz
    15.5" Full HD VAIO Premium Display (1920x1080)
    White
    Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit
    320GB Hard Disk Drive (5400rpm)
    CD/DVD Player / Burner
    Standard capacity battery
    4GB (2GBx2) DDR3-SDRAM-1066

sanirim vatan bilgilsayarda olan pc nin ayni ozelliklerine sahip hic bir fark goremedim ben arasinda turkiyede 1900-2000tl ye geliyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-eb4z1ebq-eb4z1ebq-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-500gb-dvdrw-1024mb-hd5650-15.5cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52502

yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar...simdeden tsk ...

bence fena degil bu laptop sanırım 3d destek saglıyo ekran kartıda 2000 liraya güzel laptop olur

• amerikadan alacagim icin 1350tl ye gelicek turke 1900- 2000tl arasi o yuzden kacirmayip alsam mi ?
    birde netbook icin ne dusunuyorsunuz sony netbook biraz pahali geldi bana o yuzden asus netbook a yoneldim sony 1gb ramli ye okadar para verecegime dedim asus 2 ram li alirim ayni paraya daha iyi diye dusundum tabi ama netbooklar da asus nasildir onu hic bilmiyorum bu konular hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

amerikadan alacagim icin 1350tl ye gelicek turke 1900- 2000tl arasi o yuzden kacirmayip alsam mi ?
    birde netbook icin ne dusunuyorsunuz sony netbook biraz pahali geldi bana o yuzden asus netbook a yoneldim sony 1gb ramli ye okadar para verecegime dedim asus 2 ram li alirim ayni paraya daha iyi diye dusundum tabi ama netbooklar da asus nasildir onu hic bilmiyorum bu konular hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.

sony alıp ekstra ram taksan daha iyi olur bence sony servisi olsun kalitasei olsun her şeyiyle daha iyidir
  • oyle mi dusunuyorsun kardes peki onerebilecegin sony minibook var mi 600-700 u gecmicek ? birde sony laptop icin ne diceksin ekran karti is yapar mi ?
  • quote:

oyle mi dusunuyorsun kardes peki onerebilecegin sony minibook var mi 600-700 u gecmicek ? birde sony laptop icin ne diceksin ekran karti is yapar mi ?

minilerden pek haberim yok kardeş ama bu aralar laptopları iyi araştırıyorum ekran kartın çok iyi denemez orta halli bişey işte bende f serisinden yeni çıkanhttp://www.vatanbilgisayar.com/sony-f22l1eb-f22l1eb-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-500gb-16.4-dvdrwbr-1gb-gt540m-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=55636 bu modeli gözüme kestirdim asuslarda çok güzel fiyatıda uygun ama elektrik kaçağı sorunu var

• kardes ben amerikadn alacagim icin burda dedigim gibi ayni laptop daha uygun 600-700tl daha uygun a almis olucam yukrda da belirtigim lptop u o yuzden fazla paraa vermek istemiyorum f serisine sabh aksam oyun oynucak biri degilim oynarsam iste fm pes fifa oynarim cizim de photoshop v.s kullanirsam kullanirim o genelde film internet muzik o yuzden yeterli gelmez mi ekran karti 1300tl e iyi bir bilgisayr degil mi turkiyede 2000tl cunku buna gore yorumlarinizi bekliyorum.
  • quote:

kardes ben amerikadn alacagim icin burda dedigim gibi ayni laptop daha uygun 600-700tl daha uygun a almis olucam yukrda da belirtigim lptop u o yuzden fazla paraa vermek istemiyorum f serisine sabh aksam oyun oynucak biri degilim oynarsam iste fm pes fifa oynarim cizim de photoshop v.s kullanirsam kullanirim o genelde film internet muzik o yuzden yeterli gelmez mi ekran karti 1300tl e iyi bir bilgisayr degil mi turkiyede 2000tl cunku buna gore yorumlarinizi bekliyorum.

ozamn ekran kartı senin için yeterli olacaktır amerikadan daah ucuza alıcaksan sony nin daha iyi bilgisayalarınada bakabilirsin karar senin inşallah bende bi modele karar veriririmde alırım artık
  • evet aslinda yorum almak istiyorum bu modeli kullananlardan dha iyi model icin okadar cok para vermek istemiyorum acikcasi ins alirsin sende ;)
  • Guncel...
  • ram i 1 gb olmasi endisenlendiriyor beni acikcasi 2gb ramli sony lerde pahali sadece internet muzik icin kullanilacak ama belkide yeterli mi olur 1gb onu bilemedim kasma sorunu olabilir mi ?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/sony-eb4z1ebq-eb4z1ebq-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-500gb-dvdrw-1024mb-hd5650-15.5cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52502

ses sorunu var diye okudum yorumlarda bu model de ne kadar kotudur ses kalitesi birde ben amerikadan alacagim icin bu ozelliklerde yine ses sorunu onda da varmidir cunku model olarak farkli fakat ozellik olarak ayni ozelliklere sahip bu konuda kafam karisti ? en cok da ekran karti ati redeon 5650 hakkkinda yorum istiyorum tsk ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.