Bildirim
laptop tavsiyesi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende 1hafta içinde bi laptop alıcam gibi ama kararsız kaldım.Datron'lara baktım fiyatları iyi ama kullanan,deyimi olan,tavsiye edecek arkadaşlar varmı? -
xp m 2800+
256 mb ram
30 gb hdd
mob 9600
vs..
989$+kdv
gigatek te -
işlemci ii de şöle 512 ram bluetooth vede pil suresi daha uzun olan bir model yokmudur -
birde istanbuldan bir yer olursa daha çok memnun olurum.gigatek bildiğim kadarıyla ankarada idi -
yokmudur baska öneri yapacak kimse -
Sevgili arkadaşım şu anda taksitle en iyi satışı VATAN yapıyor. Ancak bütçen biraz dar. Bence 2.el temiz bişey bak.
-
Bütçe dar falan değil arkadaşlar DATRON var Centrino 1.5 1299$'dı yanlış hatırlamıosam.Ama DATRON kullanan bilgi sahibi olan varsa bize yardımcı olur bizde alırız.Ben Centrino arıyorum yoksa 1000$'a bile alınabilecek laptop'lar var
"throe" sen nasıl bişey istion,yani özelliklerini kafanda belirledinmi?Yoksa o fiyata alabileceğin en iyi makineyimi arıyosun? -
asus lar güzel ben eskdeyim ama asuslar güzel geçen bir tane sattım 1210$ ama güzel bişiydi asusun asus iidir 2.8 ghz 256mb 30 gb hdd filan iyiydi bir laptopa göre ok asus alabilirsin sana bide toshibayı tavsiye edebilirim oda iyidir yani
-
ya ben toshiba baktım 1599 dolar.3.06 işlemci 512 ram vardı.
datronlar da 512 ram li olan goremedim fiyatları da uygun sayılrı.hp de var 1500 dolar civarı oda ii.
bide bu centrino performans açısından mobil işlemciyle karsılaştırılırsa eşdeğer olan işlemci hangisine tekabül eder.
son bi soru notebook amd işlemcilimi centrinomu p4 işlemcimi almak mantıklı -
fiyat performans xp-m > cent > p4
performans cent > xp-m > p4 -
:) -
Centrinolarda zaten mobile islemci yokmu?. -
arkadaşım bence laptopların kralı toshiba.Bu cihazlar masaüstü makinalar gibi değil yani hızı işlemcisiyle çok alakalı değil.Kesinlikle paylaşımlı ekran kartı olan makina alma.Bende p4 1900 var ama aynı markanın p4 300'den daha hızlı çalışıyor.Önemli olan kullanışlı olması,hafif olması,sağlam olması,garanti süresi,multimedyasının genişliği.Önce bunlara bak en son hızını düşün.Ben bu güne kadar en az 30 tane makina değiştirdim ve en sonunda dizüstü bilgisayarının kralını buldum.toshiba 5100-603 ama sıfırları kalmadı artık.sana kolay gelsin -
asus A2D al amd 2800+ 512 ram ati9600 pro ekran kartı 40gb hdd ve combo sürücüsü var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X