Şimdi Ara

Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, hem oyun hem iş için kullanacağım bir laptop arıyorum. İdeal olarak 25.000 bandında ama 30.000'e kadar çıkabilirim. İş olarak çok teknik gereksinim gerektirecek şeyler yapmıyorum, çevirmenim, bilgisayar destekli çeviri araçları ve altyazı programları kullanıyorum. Oyun olarak çok ağır oyunlar oynamıyorum, genelde Sims 3/Sims 4 ve itch.io'dan indirdiğim çok gereksinimi olmayan oyunlar oynuyorum. Son bilgisayarım Lenovo'ydu ve bana son zamanlarda gerçekten çok problem çıkardı, o yüzden Lenovo önermezseniz sevinirim. HP ve Casper hakkında da çok iyi şeyler duymadım ama buradaki insanlar daha iyi biliyordur diye düşünüyorum, o yüzden eğer o markalardan öneriniz varsa onlar da olabilir. Dediğim gibi bilgisayarlar hakkında çok şey bilmiyorum, o yüzden eğer bu söylediğim fiyat bandının altında bildiğiniz ve benim ihtiyaçlarımı karşılayacak bir bilgisayar varsa önerirseniz tadından yenmez. Şimdiden çok teşekkürler.

• www.n11.com
    HP 250 G9 723P4EA i7-1255U 16 GB 512 GB SSD MX550 15.6" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/hp-250-g9-723p4ea-i7-1255u-16-gb-512-gb-ssd-mx550-156-free-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-30612374
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.