Şimdi Ara

laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanmakta olduğum dj midi controller için bir laptop bakıyorum. Controller kullandığı programa yuksek sinyal gönderdiği için laptop configirasyonun biraz iyi olması lazım.

Şu an baktığım 2 farklı laptop var. 1. 2,16 ghz, dual core işlemci kullanıyor; ram 3 gb işletim sistemi vista prim.
    2. 2,4 ghz dual 2 core işlemci kullanıyor; ram 4 gb işletim sistemi vista prim.

Kullandığım dj controller programı 32 bit windowsu kabul ediyor. 32 bit windows 3 gb ramden sonrasını kullanamıyor diye okudum bir yerde.

Sormak istediğim bu işlemci performansları arasında çok fark var mı? 2. secenekti laptopun hardiski bana luzumsuz buyuk geliyor. Arada ki fiat farkı çok değil ama kullanamıyacağım fazla ram ve harddisk için para ödemek istemiyorum.

Saygılar,

• Fiyat aralığı verirsen daha iyi yardımcı oluruz.
  • baktığım iki laptop,

1.SONY VAIO VGN-NS21M/S CORE DUO T3400 2.16GHz 3GB 250GB VISTA HOME PREMIUM TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR

2.SONY VAIO VGN Ns21z-S CORE 2 DUO P8600 2.4Ghz 4GB 320GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR

aralarında 300-400 ytl fark var.
  • 2.ci model donanım olarak daha iyi. Aynı fiyata Samsung R560'da alabilirsin.
  • İkinci model dediğiniz işlemler için gereğinden güçlü ve pahalı bir bilgisayar. İlk model de işinizi gayet iyi görür. Hatta yakında ilk modelden bir tane de ben almayı düşünüyorum.
  • daha önce foruma gönderdiğiniz mesajlara bakmaya çalıştım ama açmadı, neyse.
    biraz önce sipariş ettim laptopu. kullandığım program serato itch; inşallah sorun olmaz ilerde, çünkü donma problemi olabiliyormuş. Live act esnasında rezil olmak isemem.

Baska amaçlı kullanmıyacağım, sırf müzik için. Program için verilen config. Dual core 1,6 ghz 1 gb şeklinde. İleride Mac book pro alabilene kadar idare eder inşallah.

Teşekkürler,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.