şu an düşündüğüm bu fiyat/özellik yönünden gayet güzel.
ekran kartları arasında kaldığım nokta ise GT420M mi HD5650 mi
bu özelliklerde full ayarlarda kalabalık yerlerde ve raidlerde fps kaç olur.
bir süre sonra da zaten 128gb lık bir ssd almayı düşünüyorum ama o ilerde.
hd5650 ılerısı ıcın ıyı bır tercıh.demek ıstedıgım dx11 ve shadder ın en son versiyonunu destklıyor. sadece wow ıcın degıl yenı cıkacak oyunları ıcın de alıyorsan hd5650 al
Öncelikle merhaba, Düşündüğünüz laptop işinizi hayli görür. Wow'da ekran kartından çok İşlemci ve Ram önemlidir ki gayet iyi laptopunuzda.Vertical Sync tikli olduğunda 40'dan aşağı düşmeyecektir FPS.
casper alıyorsan 2 defa düsün tabi teknik servise birkaç defa uğraman olası
hd 5650 varsa yeter 2 wow u full effectler ile kasmadan aciyor.3 e kadar gider
quote:
Orijinalden alıntı: fod
casper kullanıyorum.haziranda aldım suana kadar servislik bi sorunu olmadı.Bana kalırsa casper a karşı bi önyargı var.Dungeonlarda 100 fps yi geçiyor, raidlerde 50 civarı fps alabiliyorum.Benimkisi arkadasın linklediğinden daha düşük özelliklere sahip olmasına rağmen..
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik
quote:
Orijinalden alıntı: fod
casper kullanıyorum.haziranda aldım suana kadar servislik bi sorunu olmadı.Bana kalırsa casper a karşı bi önyargı var.Dungeonlarda 100 fps yi geçiyor, raidlerde 50 civarı fps alabiliyorum.Benimkisi arkadasın linklediğinden daha düşük özelliklere sahip olmasına rağmen..
türk malı oldugu ıcın karalıyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme