Şimdi Ara

Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 3 gün önce mediamarkt tan 1700 TL ye i5 işlemcili 4gb ram 2.5ghz 1gb Amd Radeon hd 7670 128 bit ekran kartlı laptop aldım ancak oyunlarda kasıyor ilk gün hiç kasmamıştı ancak daha sonra kasmaya başladı ikv oyununu bilen vardır bilmeyen varsa araştırabilir yazarsa hemen çıkar o oyunun grafikleri normal ancak o oyunda en düşük ayarlarda 20 kişinin arasına girdinmi fps 10 a düşüyor

arkadaşlar adanada 1700 TL bf 3 cod 4 vs bol efectli oyunlarda yüksek ayarlarda kasmıcak bir ekran kartlı laptop önerebilirmi mümkünse ekran kartı iyi olsun kasmasını istemiyorum 5 yıl 512 mb ram 256mb ekran kartı ile oynadım artık dayanamıyorum kastımı deliriyorum lütfen güzel bir ekran kartlı laptop önerin kasmıyacak 1700 TL kesin bütcem var ..!

• quote:

Orijinalden alıntı: thenemne1

Arkadaşlar bundan 3 gün önce mediamarkt tan 1700 TL ye i5 işlemcili 4gb ram 2.5ghz 1gb Amd Radeon hd 7670 128 bit ekran kartlı laptop aldım ancak oyunlarda kasıyor ilk gün hiç kasmamıştı ancak daha sonra kasmaya başladı ikv oyununu bilen vardır bilmeyen varsa araştırabilir yazarsa hemen çıkar o oyunun grafikleri normal ancak o oyunda en düşük ayarlarda 20 kişinin arasına girdinmi fps 10 a düşüyor

arkadaşlar adanada 1700 TL bf 3 cod 4 vs bol efectli oyunlarda yüksek ayarlarda kasmıcak bir ekran kartlı laptop önerebilirmi mümkünse ekran kartı iyi olsun kasmasını istemiyorum 5 yıl 512 mb ram 256mb ekran kartı ile oynadım artık dayanamıyorum kastımı deliriyorum lütfen güzel bir ekran kartlı laptop önerin kasmıyacak 1700 TL kesin bütcem var ..!

sendede ultra oynama hastalığı varsa bu fiyatta iyi bir efektli ekran kartlı laptop bulamassın.Bence masaüstü al Masaüstü bilgisayarlar performans canavarıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 5 Eylül 2012; 3:15:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi
    9 ay önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.