Şimdi Ara

[Laptop Tavsiyesi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i7

1920x1080p

üst seviye ekran kartı

Önerilerinizi bekliyorum

• [ Yarın Almayı Düşünüyorum ]
  • Asus n53sv serisine bak memnunum ben hiç bir sorun çıkarmadı ama 1 yıl önce aldığım için yeni çıkanları bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIA53

Asus n53sv serisine bak memnunum ben hiç bir sorun çıkarmadı ama 1 yıl önce aldığım için yeni çıkanları bilmiyorum.

Güzel bir bilgisayar ancak ekran kartı benim ihtiyacımı karşılamaz sanırsam . Diğer özellikleri gayet başarılı ancak biraz oyuncuya yönelik bilgisayar almayı hedefliyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasdef

quote:

Orijinalden alıntı: MIA53

Asus n53sv serisine bak memnunum ben hiç bir sorun çıkarmadı ama 1 yıl önce aldığım için yeni çıkanları bilmiyorum.

Güzel bir bilgisayar ancak ekran kartı benim ihtiyacımı karşılamaz sanırsam . Diğer özellikleri gayet başarılı ancak biraz oyuncuya yönelik bilgisayar almayı hedefliyorum .

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-n56vz-s4250h-n56vz-notebook-core-i7-24ghz-8gb-750gb-156-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65814 bütçen 3 ü geçemeyecekse buna bak, geçecek ise asus süper bir bilgisayarı var. ASUS al, ısıya hakim bir bilgisayar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.