Bildirim
Laptop Tavsiyesi 2500TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
kardeşim ben sana samsung gamer serisinden öneririm o bilgisayarların üzerindeki ekran kartı çok iyi 2 gb filan dır ama 256 bitdir -
aynı bütçe ile arayıştayım. ama hd ekranı olmasını istiyorum. msi'ler ddr5'li olduğu için tercihimdir. rome2 total war hayranı olduğumdan ram da 8 olursa iyi olur. tavsiyelerin devamını bekliyorum. -
nie notebook, oyun oynuyacaksan masaüstü kadar performans alamassın bi zaman sonrada bu notebook iyi deil dersin...notebook alırsan bu bütçeye sakın 2 Gb ekran kartının altını alama derim ve 128 bittin aşagı inme -
LAptop almak istememin nedeni arkadaşlara gidip lan bağlantısyla oyun oynamak -
şuan için güzel bir oyun makinası göremiyorum piyasada masaüstü düşünün derim oyun için yoksa ultrabook alın -
arkadaş çok şanslısın ki benim aradığım özelliklerde bir notebook arıyorsun. araştırmayı senin için yaptım:
MSI GE60 602XTR 2300 TL.
128 SSD'si var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X