Şimdi Ara

Laptop Tavsiyesi Amerikadayim Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerikadayim 2-3 hafta icinde donuyorum acilen bana bi laptop tavsiyesi onerebilirmisiniz butce 1300 doalra kadar

ekran benim icin onemli en az 14inc olmali simiki 16 inc ...bana kalsa en az 16 inc derdimde 16 inc olan guzel makina bulamadim

sony F serisi aliyordum sorgusuz suaalsiz sonra ogrendimki lanet seri hep bozukmus

simdiki makinamda F serisi core 2 duo lu iyi fakat ameriakdayken daha iyisini alayim diyorum i5-i7 islemcielr dd3 llu bsi almak istiyorum

sony iyi gibi ama baska marka iyi model varsa bekliyorum

amerika icin 1300 dolar yuksek bi fiyat turkiye icin dusuk olsada burda cok iyi makinalar geliyor .sony Z serisi cok iyide abi 1800 dolardan basliyor cok yuksek

Simdiden cok sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 27 Mayıs 2010; 8:49:51 >

• kesinlikle intel core i5 işlemcili sony vaio cw serisinden alın derim. hem bütcenize uygun hem de cok iyi bir modeldir. Türkiye'de olmadıgı için ben de amerikadan getirtmiştim ve çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic999

Merhabalar

Amerikadayim 2-3 hafta icinde donuyorum acilen bana bi laptop tavsiyesi onerebilirmisiniz butce 1300 doalra kadar

ekran benim icin onemli en az 14inc olmali simiki 16 inc ...bana kalsa en az 16 inc derdimde 16 inc olan guzel makina bulamadim

sony F serisi aliyordum sorgusuz suaalsiz sonra ogrendimki lanet seri hep bozukmus

simdiki makinamda F serisi core 2 duo lu iyi fakat ameriakdayken daha iyisini alayim diyorum i5-i7 islemcielr dd3 llu bsi almak istiyorum

sony iyi gibi ama baska marka iyi model varsa bekliyorum

amerika icin 1300 dolar yuksek bi fiyat turkiye icin dusuk olsada burda cok iyi makinalar geliyor .sony Z serisi cok iyide abi 1800 dolardan basliyor cok yuksek

Simdiden cok sagolun

kardeş tek sony'ye bakma belki hp'ye önyargın vardır belki bilmiyorum ama Amerika'daysan bence git hp envy modeline bak derim.ben de Amerika'dan aldım gayet memnunum.imzama tıklarsan detaylarını görebilirsin.
    bilgisayarın başlıca özellikleri
    i7 işlemci
    4 slot ram maximum 16 gb
    15.6 inc olanı hd 5830,17 inc olanı için hd 5850 ekran kartı
    1920x1080 ultra led ekran.
    bence bir incele Amerika'da fiyatları çok uygun

• F serisindeki rezaleti gorunce bende CW serisine yoneldim ama bu seferde tipi hosuma gitmedi..

tabi canlisini gormedim dha netteki resimlerine bakrak diyorum ,,benim eski F serisi ve tipi inanilmaz hosuma gidiyor F serisinin

HP gelince abi HP alan kimi tanidiklarim cok pisman olduklari icin HP biraz on yargim var ama karsi felan degilim
    iste sony nin kalitesi farkli gercekten ..

dostum Hp ucuz diyonda istedigim gibi bi HP bilgisayar 1500 +140 dolar vergi =1640 doalra geliyro ..bu kadar parayi gozden cikaracak olsam Hp degil sony Z serisi yada apple mac pro tercihimdir acikcasi

Hp o kadar para vermek istemem ne yalan solim sectigim configrasyon asagida yani incele istersen

Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit edit
    Processor Intel(R) Core(TM) i5-430M Dual Core processor (2.26GHz, 3MB L2 Cache) with Turbo Boost up to 2.53GHz edit
    Memory 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) edit
    Hard drive 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection edit
    Graphics card 1GB ATI Mobility Radeon(TM) HD 5830 Graphics - For i5 and i7-620M Processors edit
    Display 15.6" diagonal Full High Definition LED HP Ultra Brightview Widescreen Display (1920x1080) edit
    Personalization Webcam Only edit
    Networking Intel Wireless-N Card with Bluetooth edit
    Included Software Bundle HP QuickWeb, Corel VideoStudio Pro X2, Corel Paintshop Pro X2, Stardock My Colors edit
    Keyboard HP Keyboard edit
    Primary battery 6 Cell Lithium Ion Polymer Battery (standard) edit
    Productivity software No Productivity Software edit

bellide
    quote:

Orijinalden alıntı: halitkin

kesinlikle intel core i5 işlemcili sony vaio cw serisinden alın derim. hem bütcenize uygun hem de cok iyi bir modeldir. Türkiye'de olmadıgı için ben de amerikadan getirtmiştim ve çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 27 Mayıs 2010; 12:34:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mic999

F serisindeki rezaleti gorunce bende CW serisine yoneldim ama bu seferde tipi hosuma gitmedi..

tabi canlisini gormedim dha netteki resimlerine bakrak diyorum ,,benim eski F serisi ve tipi inanilmaz hosuma gidiyor F serisinin

HP gelince abi HP alan kimi tanidiklarim cok pisman olduklari icin HP biraz on yargim var ama karsi felan degilim
    iste sony nin kalitesi farkli gercekten ..

bellide
    quote:

Orijinalden alıntı: halitkin

kesinlikle intel core i5 işlemcili sony vaio cw serisinden alın derim. hem bütcenize uygun hem de cok iyi bir modeldir. Türkiye'de olmadıgı için ben de amerikadan getirtmiştim ve çok memnunum.

ya bence elektronik şans işi.bende 3 tane hp notebook kullandım.dv5-1040et,dv6-2060et,şimdi de hp envy.bu 3 bilgisayarda da en ufak bir sorun yaşamadım mesela.şimdi hp envy kullanıyorum.anneme de vaio eb1s1e aldım.ama eb1s1e de bazı sorunlar da yok değil ama çok da takmamak gerekiyor.dediğim gibi hp envy modelini mutlaka inceleyin.full hd ultra led olan bir ekranlı envy ile vaio bir karşılaştırın.aradaki farkı göreceksiniz.

• Bestbuy'dan Asus G73H-X5'e bakabilirsin. Bestbuy fiyatı 1200$ - best buy linki atınca ne yazık ki açılmıyor. Yalnız ATi kaynaklı olarak desktop modellerinde olduğu gibi notebook modellerinde de problem yaşayabilirsin. Farklı çözümleri var, genel olarak kurulu gelen driverla sorun yaşayanlar oldukça az ancak takip ettiğim kadarıyla driver güncelleyip sorun yaşayanlar da oldukça fazla. Özellikleri fiyatına göre gayet iyi bir notebook, biraz büyük ve tasarımını iyi bulduğumu söyleyemem. Düşünürsen yardımcı olmaya çalışırım, iyi şanslar.

Bu arada yukarıdaki arkadaşın da söylediği gibi elekronik işi gerçekten biraz şans işi, sorunsuz bir seride sorunlu bir notebooka sahip olmanız her zaman muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 27 Mayıs 2010; 12:42:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    4 hafta önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.