Şimdi Ara

LAPTOP TERCİHİNİ 2 YE İNDİRDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra notbook tercihi ikiye kadar indirdim.. artık bi el atında teke indirip bitireyim şu işi..

Acer TravelMate 8202WLMi, Centrino DUO 1.66GHz, XP
    KDV Dahil: 3,984.15 YTL

Chipset/Platform Intel® 945PM Express chipset / Intel® Centrino® DUO Mobil teknolojisi
    Islemci Intel® Core™ Duo T2300 işlemci (1.66GHz, 2MB L2 cache, 667MHz FSB) *
    LCD Ekran 15” WSXGA+ TFT renkli LCD, 1680x1050 yüksek çözünürlük, 16.7 milyon renk desteği
    Grafik Karti ATI Mobility Radeon X1600 256MB GDDR3 (maks. 512MB) PCI Express ekran kartı
    Sistem Bellegi 1024MB (2*512MB) DDR-II 533MHz (maksimum 4GB, 2 adet bellek yuvası ile)
    Sabit Disk (HDD) 100GB 5400rpm Ultra ATA 100 - Acer Disk Anti-Shock Protection (DASP+) *
    Optik Sürücü DVD Super Multi DL sürücü (DVD+/-R, DVD+/-RW, DVD+DL, CD-R, CD-RW, DVD-RAM)
    Ses Sistemi MS Sound uyumlu S/PDIF ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon
    Acer OrbiCam Kamera Bütünleşik 1.3M piksel kamera (225º ergonomik dönüş) - VVoIP (ses/video) desteği
    Iletisim Arabirimleri Entegre 56K ITU V.92 data/faks modem, Wake-on-Ring
    Entegre 10/100/1000 Mbps Gigabit LAN, Wake-on-LAN, Intel AMT Teknolojisi
    Entegre Intel® PRO/Wireless 3945ABG 802.11a/b/g WLAN ağ desteği, Wi-Fi
    Entegre kablosuz PAN, Bluetooth® 2.0+EDR desteği
    I/O Arabirimleri * Modele bağlı olarak konfigürasyon değişebilir. ** Kullanım özelliklerine göre değişebilir.
    PCMCIA / RJ-45 / RJ-11 / USB 2.0 : 1 adet Type II + 1 adet + 1 adet + 4 adet
    IEEE1394 / Kızılötesi / Bluetooth : 1 adet + 1 adet FIR + 1 adet WPAN
    VGA out / S-Video TV-out / DVI Port : 1 adet + 1 adet + 1 adet DVI-D dijital VGA çıkışı
    LINE-IN / Mikrofon IN / LINE-OUT : 1 adet / 1 adet / 1 adet (kulaklık ve harici hoparlör için) S/PDIF destekli
    Diğerleri : ExpressCard™/34 slot + 124pin Acer ezDock + Smart Kart slot
    Bellek Kart Okuyucusu : 5 'li (MMC, SD, xD-Picture, MS ve Memory Stick Pro) kart okuyucu
    Ebat / Agirlik G:364 x D:271 x Y:26.3 / 38 mm; 2.98kg
    Güç Kaynagi / Adaptör 9 cell 87W 7800 mAh Li-Ion pil; 3-pin 90W AC adaptör (Acer QuicCharge™)
    Pil Ömrü / Sarj Süresi 3.5 saat pil ömrü / 2 saat hızlı şarj ve 2.5 saat çalışırken şarj süresi **
    Klavye / Mouse 85 tuşlu Türkçe Q klavye / Touchpad ve 4 yollu fonksiyonel scroll mouse
    Yazilimlar Acer Empowering Teknolojisi, Acer GridVista, Power DVD, NTI CD-Maker, PlatinumSecret
    Acer VisageON ve Acer PrimaLite teknolojisi, Norton AntiVirus, Adobe Reader,Recovery CD
    Isletim Sistemi Windows XP Professional Türkçe (SP2)

sony vaio VGN-FE11S
    Havale/EFT/Nakit indirimli : 3.904,33 YTL

İŞLEMCİ
    İşlemci Intel® Core™ Duo Processor T2400 1.83GHz 667 Mhz
    RAM
    RAM 1 GB DDR2 533 Mhz
    SABIT DISK
    HDD 160 GB SATA HDD
    İŞLETİM SİSTEMİ
    İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Eng.
    OPTİK SÜRÜCÜ
    DVD+R DL WRITE 4X (MAX.)
    DVD+R WRITE 8X (MAX.)
    DVD+RW WRITE 8X (MAX.)
    DVD-R WRITE
    DVD-RW WRITE
    CD-R WRITE
    CD-RW WRITE
    CD Read
    DVD Read 8X (MAX.)
    6X (MAX.)
    24X (MAX.)
    16X (MAX.)
    24X (MAX.)
    8X (MAX.)

SES ÇIKIŞI
    Ses Çıkışı Intel® High Definition Audio Support, 3D Audio
    PİL
    Batarya Lithium ion
    Batarya Ömrü 2-3,5 saat
    KASA
    Araçlar Intel® PRO/Wireless 3945ABG & Integrated Bluetooth
    Built-in Camera and Microphone
    MODEM
    Modem Integrated V.90 Modem (RJ-11)
    ANAKART
    Chipset Intel® 945GM
    EKRAN KARTI
    Ekran Kartı NVIDIA® GeForce™ Go 7400 with TurboCache™ supporting 256MB

GÖRÜNTÜ ÖZELLIKLERI
    Ekran Ölçüsü 15.4” WXGA display (1280x800) with XBRITE™ technology
    GENEL
    Model VGN-FE11S
    NETWORK
    Network Bağlantıları 10Base-T/100Base-TX Fast Ethernet (RJ-45)

ÖLÇÜLER VE AGIRLIK
    Derinlik 274.5 mm
    Yükseklik 26-35.3 mm
    Ağırlık 2.8 Kg
    Genişlik 366 mm
    DESTEKLENEN ARAYÜZLER
    Desteklenen Slotlar • Docking station connector • i.LINK™ (IEEE1394) S400 • AV OUT jack
    • 3 x USB 2.0 (High/Full/Low-speed) Type A connector • Monitor (VGA)
    • External speakers or headphones • DC In (AC adapter) • Microphone connector
    •Multi-card Reader
    1 (with a supplied adaptor, including Memory Stick™ Standard Size, Pro, high-speed data transfer compatible, xD, SD, SMC, MMC Compatible)
    S-Video
    GÜÇ KAYNAGI
    Voltaj AC 110/230 V
    Güç Kaynağı Harici
    Frekans 50/60 Hz
    CARD Slot
    Slot Multi-card Reader
    1 (with a supplied adaptor, including Memory Stick™ Standard Size, Pro, high-speed data transfer compatible, xD, SD, SMC, MMC Compatible)

PROGRAMLAR
    Yazılımlar Anti-Virus and Recovery Software: Norton® Internet
    Security™ 60-Day Subscription, TrendMicro™ Anti-
    Spyware 30-Day Trial, VAIO® Security Center,
    VAIO® Update software, VAIO® Recovery Wizard
    software, VAIO® Support Central
    Supplied Software: Adobe® Photoshop® Album
    Starter Edition, Intuit® Quicken® 2005 New User
    Edition (previous Quicken users may require
    additional upgrade), InterVideo® WinDVD®,
    Microsoft® Works 8.5 60-Day Trial Version of
    Microsoft® Office 2003 (Student/Teacher Edition),
    Roxio® DigitalMedia SE
    Sony® Original Software: Click to DVD® - DVD
    Creation, DVgate Plus™ - Digital Video,
    SonicStage® Mastering Studio - Audio Mastering
    and Remastering, SonicStage® - Digital Music, VAIO
    Media™ - Network File Sharing, Image Converter -
    PSP Transfer, 60-minute Trial Version of Wheel of
    Fortune®, 60-minute Trial Version of Jeopardy®

TEKNİK DESTEK VE SERVİS
    Teknik Destek & Servis 2 Yıl Garanti

• @badbad, bence sen Sony Vaio almalısın... aslında özellik olarak bakarsak Acer 2ın ekran kartı Vaio 'dan daha üstün ama forumda bugüne kadar yazdığın mesajlardan anladığı kadarıyla sen notebookun havalı bir görünümü olmasına ciddi anlamda önem veriyorsun... bunu da gözönüne alaraktan senin Vaio alman daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.. Yoksa aklında daima takıntı olarak kalacaktır..

Neyse, her ne alırsan al, umarım hayırlı olur..
  • performans için acer

dizayna ve markaya yakınlığın varsa vaio tabiki...
  • İyi günler,

Firmayla kesinlikle bir alakam yok ama burada fiyat daha uygun sanırım (300 ytl kadar)
    Sony Vaio

Acer ise Bu modeli düşünebilirsin bence,ekran kartı ve hdd dışında fark yok ve 1200 ytl daha ucuz sanırım.
    Acer

• kesinlikle acer. Ekran çözünürlüğü bile daha iyi. Bu iki model aradında acer almazsan yazık edersin.
  • hem sony hem duo valla allahtan başka ne ister ki insan

tabi ki sony. sakın aradaki kük performans farklarına takılma sonynin kalitesi o farkları kapatır.
    acer iyi bir marka ancak sony kalitesine yaklaşabilmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahahakan

hem sony hem duo valla allahtan başka ne ister ki insan

tabi ki sony. sakın aradaki kük performans farklarına takılma sonynin kalitesi o farkları kapatır.
    acer iyi bir marka ancak sony kalitesine yaklaşabilmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım.

yani şimdi sen

2.0(1.66)GHZ CORE DUO + 256MB X1600 lar , 1.86ghz core duo +geforce7400 den daha mı kötü performans verir demek istiyorsun ? yani

1.86 core duo+7400 sony olduğu için , 2.0(1.66)ghz core duo+x1600 dan daha mı iyidir?

aman ya ne diyorsun performans olarak asla yarışamaz .....

ama kasa kalitesi iyidir orası arkadaşın tercihine bağlı ,

ama acer ın daha fazla performans vereceği kesin , bu acer olduğundan değil , kullandığı bileşenlerden , işlemci vs.. den dolayı...

(bu arada bu acer 1.66ghz mi , yurt dışında 2.0ghz olarak geçiyor , bnde onun için 2ghz olarak baz aldım , belki bir yanlış vardır )

yinede ekran kartından dolayı oyunlarda ,grafik programlarında x1600 den dolayı acer daha iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybera -- 23 Mart 2006; 19:28:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybera

quote:

Orjinalden alıntı: bahahakan

hem sony hem duo valla allahtan başka ne ister ki insan

yani şimdi sen

2.0(1.66)GHZ CORE DUO + 256MB X1600 lar , 1.86ghz core duo +geforce7400 den daha mı kötü performans verir demek istiyorsun ? yani

1.86 core duo+7400 sony olduğu için , 2.0(1.66)ghz core duo+x1600 dan daha mı iyidir?

aman ya ne diyorsun performans olarak asla yarışamaz .....

ama kasa kalitesi iyidir orası arkadaşın tercihine bağlı ,

ama acer ın daha fazla performans vereceği kesin , bu acer olduğundan değil , kullandığı bileşenlerden , işlemci vs.. den dolayı...

(bu arada bu acer 1.66ghz mi , yurt dışında 2.0ghz olarak geçiyor , bnde onun için 2ghz olarak baz aldım , belki bir yanlış vardır )

yinede ekran kartından dolayı oyunlarda ,grafik programlarında x1600 den dolayı acer daha iyi olur..

1.86 ile 2.0 arasındaki fark acerla sony arasındaki farktan emin ol ki daha azdır
    bu benim kişisel tercihim ve bence laptoptaki en önemli şeyler bazıları kasa kalitesi, ısınma, marka güvenilirliği.

• teşekkür ederim arkadaşlar, notbookta çok performans gerektiren işler yapmayacağımdan ( güçlü oyunlar, autocad falan filan) daha çok internet, dvd, mp3, resim, office uygulamaları, msn ve standart oyunlar olacağından tercihimi sony vaio VGN-FE11S Core™ Duo Processor T2400 1.83GHz 667 Mhz dan yana kullandım.

İnşallah bir aksilik çıkmaz ( ben alana kadar yeni bir seri falan ) ise aybaşında almayı düşünüyorumm hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim

Bu forum ve yardımlarınızla kararsız bir kullanıcı daha tercihini yapmış bulunuyor...

( zaten bu makineyi ben kullanmayacağımki kız arkadaşıma hediye alıyom )

offf karar vermek insanı rahatlatıyor beee

• quote:

Orjinalden alıntı: badbad
    ... zaten bu makineyi ben kullanmayacağımki kız arkadaşıma hediye alıyom )....

ne sevgililer var ya
  • lg nin core duo modelini niye düşünmedin?
  • oyun oynıcaksan acer, oynamıcaksan sony al, hatta oynamıcaksan ciddi ciddi, sonynin daha alıcı laptopları var die biliorum (renkli kasa masa) onlardan al.

bu arada sonradan okudum ki kız arkadasına alıyomusun laptopu, o zaman 14.1 ekranlı bişi al be hocam, bu aletler esek kadar, kızcagız yorulmasın tasırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk172 -- 29 Mart 2006; 15:11:27 >
  • acer tabi tabi sony nin karizması falan var ama acer bilgisayar yapıyor sony şekil ben acer derim kendim de acer kullanıyorum
  • sony VAIO ların görüntüden başka nyi var biri bana söylesin ya tama pahalı çok kaliteliler.
    VAIO ya vereceğim parayla çok dha üstün bilgisayar alabilrim onu için acer dostum tartışmaya da gerek yok acer sony den bilgisayar markası olrak daha üstün bana göre adamların işi bilgisayar.
    HEMİDE AVRUPA DA YILIN BİRİNCİSİ BU SENE ONA GÖRE
  • Ben sevgilimin bana böyle bi makine alcaanı bilsem bi dakka beklemem dönerim
  • Arakadaşım sony al pişman olmazsın eğer acer alırsan acaba sony mi alsaydım dersin ama bunu sony de demezsin
  • Sony'den şaşma,
    3lt motorlu Tofaşım olacağına 2lt motorlu Mercedesim olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enderbaba

Sony'den şaşma,
    3lt motorlu Tofaşım olacağına 2lt motorlu Mercedesim olsun.

• Acer servis yönünden daha iyidir. Sony de servis problemi yaşayabilirsin. Tabi birde olaya şu yönden bakmak lazım. Sonyde servise ihtiyaç duymayabilirsin Ama duyduğunu farzedersek Acer almak daha akıllıca derim ben.
  • acer sanırım parlak ekran değil acer konfigğrasyon olarak baya iyi madem kız arkadasına alacaksın kızlar wec camli makinaları sever msn den görüşürke falan bende asus a3e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bscol -- 3 Nisan 2006; 0:30:05 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.