Şimdi Ara

Laptop tercihlerime yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dizüstü bilgisayar tavsiyesi başlığı altında çoğu konuyu inceledim ve bende temmuz başında yeni bir laptop almayı düşünüyorum. en fazla ödeyebileceğim fiyat 2500tl.

1. tercihim:http://www.pcdepo.com/asus-g75vw-91084v-i7-3610qm-notebook-urun7812.html

2. tercihim:http://pcdepo.com/asus-n56vm-i7-3610-notebook-urun7891.html ancak ekran kartının gt650m olanı satışa sunulursa daha iyi.

3. tercihim:http://www.pcdepo.com/samsung-550p5c-s02tr-notebook-urun7807.html
    yorumlarınızı alabilir miyim,

bunlardan başka bu fiyatlarda tavsiye edebileceğiniz ürün var mı? değerli yorumlarınız bekliyorum.

• g75vw 3000 üstünde olacaktır suan da 2500 yazdığına bakmayın artacak o 1 hafta sonra gerçek fiyatını ogrenmiz oluruz tahminen
    n56vm oyun düşünüyorsanız bu modele de bakmayın hic ekran kartı yeterli olmaz yakin sürede asusun gt 650m li kartı satışa çıkar fiyat tahmini 2500 gibi olur ona bakarsınız oda olmazsa 3. seçeneğiniz samsungu almanız daha iyi olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. siradaki urunu tavsiye ederim tabikide ama o urun 4.5kg ve bf3 u fullhd ve ultrada oynatamiyor okadar para vermektense gt650lili n56 yada gt640m li samsung chronos tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

g75vw 3000 üstünde olacaktır suan da 2500 yazdığına bakmayın artacak o 1 hafta sonra gerçek fiyatını ogrenmiz oluruz tahminen
    n56vm oyun düşünüyorsanız bu modele de bakmayın hic ekran kartı yeterli olmaz yakin sürede asusun gt 650m li kartı satışa çıkar fiyat tahmini 2500 gibi olur ona bakarsınız oda olmazsa 3. seçeneğiniz samsungu almanız daha iyi olacaktır

quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

1. siradaki urunu tavsiye ederim tabikide ama o urun 4.5kg ve bf3 u fullhd ve ultrada oynatamiyor okadar para vermektense gt650lili n56 yada gt640m li samsung chronos tavsiye ederim

teşekkürler. asusun gt650m ekran kartlı modeli gelmesini bekleyeceğim.

• Asusun servisi sorunumu bulamıyor yada bulmak istemiyor servisinden memnun kalmadım.

• samsungu tavsiye ederim ben
  • Bende bugünlerde yeni bir laptop arayışı içindeyim 2500 tl civarında ancak piyasada bu fiyata beni tatmin edecek bir ürün bulamıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: qdry

Asusun servisi sorunumu bulamıyor yada bulmak istemiyor servisinden memnun kalmadım.

forumda genelde asusun servisinin diğer markalara göre daha iyi olduğunu söylüyorlar şu an şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Bende bugünlerde yeni bir laptop arayışı içindeyim 2500 tl civarında ancak piyasada bu fiyata beni tatmin edecek bir ürün bulamıyorum :(

asusun gt650m ekran kartlı laptopu bence ideal bi ürün gibi geliyor. onu bi araştır istersen.
    bak burada asusun gt630m ekran kartlı modelinin tanıtımını yapmışlar ama ben gibi çoğu kişi gt650m ekran kartlı modelinin çıkmasını bekliyorlar.
    http://www.teknoseyir.com/50801/asusun-ivy-bridgeli-dizustu-sistemi-n56vm-testte/

• quote:

1. siradaki urunu tavsiye ederim tabikide ama o urun 4.5kg ve bf3 u fullhd ve ultrada oynatamiyor okadar para vermektense gt650lili n56 yada gt640m li samsung chronos tavsiye ederim

lenovanın gtx 660m ekran kartlı modeli satışa sunulacakmış acaba fiyatı nasıl olur bekleyip göreceğiz ama lenova hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaww8

quote:

lenovanın gtx 660m ekran kartlı modeli satışa sunulacakmış acaba fiyatı nasıl olur bekleyip göreceğiz ama lenova hakkında bilgisi olan var mı?

Gelmeden birsey demek zor ekran karti gt650 den bariz performans farki sunuyor ama suan gt650min bf3 haric populer oyunlarin hepsini ultra ve high da oyatabiliyor ve tasarim olarak asus daha cok hosuna gitti ben beklemiycem gtx660li modelleri :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jigsaww8

quote:

Gelmeden birsey demek zor ekran karti gt650 den bariz performans farki sunuyor ama suan gt650min bf3 haric populer oyunlarin hepsini ultra ve high da oyatabiliyor ve tasarim olarak asus daha cok hosuna gitti ben beklemiycem gtx660li modelleri :)

asus tabi tasarım olsun, soğutma olsun çok güzel lenovaya göre. gelsinlerde bi Türkiye'ye :) haziranın ilk haftası falan diyorlardı ama ne oldu bilemiyorum ses yok daha.

• Aklindaki fiyati az da olsa asa da bence degecegini dusunuyorum. 2. El amaa sifirdan farksiz bir canavar o:

http://forum.donanimhaber.com/m_61410987/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61410987

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.