Şimdi Ara

laptop u nasıl Türkçe leştirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya dan MEDION marka bi note book aldım ama bu almanca :( ben bunu türkçe yapmak istiyorum ama tam masaüstü pc ye kurur gibi windows kurmaya çalışıyorum ama sisteminizde sabit disc bulunamadı diyo kafayı yecem

bunu çözümü nedir cevaplarsanız sevinirim sabit disc i nasıl tanıtacam pc ye???

bunu yapamazsam kendimi leyecem

• muhtemelen laptopun hdd si sata dır yada scsi dir yani xp cd sinde driverleri yoktur laptop ile birlikte ana kart cd varsa onunla sata veya scsi driverlerini diskete yükleyeceksin xp kurulum ekkanın da F6 ya bak bir süre sonra senden disket içindeki driveri isteyecektir ok. lersin işlem tamamdır. laptopta disket sürücüsü yoksa işin biraz zor harici disket sürcüsü satın almalısın yada xp kullanımında iyi birinin yanlızca senin laptopun için xp cdsinin içine alakalı driverleri ilave etmesi lazım buda adamına göre uzun veya kısa zaman alabilir. tercih senin kolay gelsin umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • İşletim sistemi nedir ??? eger win xp ise cd ile biostan ayarlayp başlatın normal biçimlendirin kurar

Eger 98 ise yine aynı şekilde biostan başlangıç cd seçin. Aynı şekilde gelen menüden cd rom secin daha sonra format c: yazın entera basın e yazip entera basın format attıktan sonra yükleyin..
  • Beimde başıma bunun gibi bir olay gelmişti.
    Ben simenes fujitsu diye bir tane laptop aldım.
    Orjinal xp home cd si vardı üzrinde. Bende home sevmedim bir türlü ona kendi yaptıgım xp_pro_sp2 yi kurayım dedi. Format atmada sorun yok yalnız tam kuruluma geldiği sırada, sabir disk yok diye saçmalamaya başladı. Bunu yaklaşık 4-5 kez denedim nafile baktım olmuyor. Aklıma o zaman şu geldi orjinal home ile yeni bir yükleme yaptım onrada xp_pro_sp2 yi taktım ve işletim sistemini yükselt dedim ve yükseldi. Sorun çözülmüştü ama ben hala acaba yeniden sadece xp_pro_sp2 yu takarsan yükleme yapabilirmiydim. Vedenedim srun çözüldü artık sabit bir disk bulunmadı demiyordu bence sen benim dediklerimi bir dene...
  • türkeçe windows xp kur
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahaismail

muhtemelen laptopun hdd si sata dır yada scsi dir yani xp cd sinde driverleri yoktur laptop ile birlikte ana kart cd varsa onunla sata veya scsi driverlerini diskete yükleyeceksin xp kurulum ekkanın da F6 ya bak bir süre sonra senden disket içindeki driveri isteyecektir ok. lersin işlem tamamdır. laptopta disket sürücüsü yoksa işin biraz zor harici disket sürcüsü satın almalısın yada xp kullanımında iyi birinin yanlızca senin laptopun için xp cdsinin içine alakalı driverleri ilave etmesi lazım buda adamına göre uzun veya kısa zaman alabilir. tercih senin kolay gelsin umarım yardımcı olabilmişimdir.

adam direk racon kesmiş helal olsun en kısa en dogru şekilde anlatmış kurulumun nasıl yapacagını millet daha niye geyik geyik yanlış yanlış yorumlar yapıyo hepsine ban...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.