SONY-VIAO VGN-NW2MTW model laptopumun hddsinde bulamadığım bir virüs var sanırım.USB'den aygıt takıyorum tanımıyor bilinmeyen aygıt diyor çalışırken kendi kendine ekranın alt kısmındaki görev araç çubuğu (başlatın olduğu çubuk komple) durup dururken kayboluyor daha sonra tekrar geliyor ama arka tarafta çalışan pencereler ve programları bazen kapatıyor yada yanıt vermiyor diyor çubuk kaybolduğu zaman wirelesıda kapatıyor. PC de Windows7 de Home Premium 64 Bit yüklü Core 2 Duo T6600 2,20 GHZ 4 GB Ram Denemediğim virüs programı kalmadı norton, kaspersky, combofix hepsini denedim hiç biri bulamadı hepsininde en son güncel virüs veri tabanı ile arattım ama bulamadım.Baktım olacak gibi değil komple format atıp diski birleştirip tekrar ikiye böldüm hddyi ve daha sonra cihazı satın alırken içinde yüklü olan orjinal işletim sistemini yeniden yükledim ama şöyle bir sıkıntı var ben format etmeden önce bazı bilgilerimin yedeğini almıştım malum virüsü bulamadığıma için temiz bilgisayara tekrar aynı yedekleri yükleyince aynı arızayı verdi lüttfen yardım edin çok tşk ederim her şey için saygılar
Combofix ile tarama yapın.
aynen combofix çek
quote:
Orijinalden alıntı: okanmuzaffer
Combofix ile tarama yapın.
+1
Cpu kaynaklı bir problem de olabilir virüs yoksa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme