Şimdi Ara

Laptop um wireless ı görüyor bağlanıyor ama internete girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi okulumuzda bir wireless sistemi var diğer bilgisayarlar çatır çatır internete giriyor benim laptop wireless ağını görüyor bağlan diyorum bağlanıyor sonra internet sayfasını açtığımda bağlanmıyor sizce neden olabilir ben bir iki şey denedim

*s.m.a.c ile wireless için mac adresini değiştirdim yeniden başlattım yine aynı durum bağlanmıyor
    *wireless driverlarım tam yani onlarıda değiştirmedim hem formattan sonra yüklediğim driverlar
    *birde bu sorun önceden yoktu nasıl olduysa bu formatımdan sonra bozuldu wireless a girmiyor

ne olur biri yardım etsin

• ya bi bilen yok mu ikinci sorum bu forumda ikisinede cevap yok bir bilen illaki vardır
  • Laptopun ağ ip ayarlarını almamış olabilir. Vista kullanıyorsan ağ bildirim simgesini sağ tıkla oradan tanıla ve onarı tıkla düzelecektir. Bende de bu sorun olmuştu tanıla ve onarı tıklayınca düzeldi.
  • hayır vista değil xp kullanıyorum ağ ayarlarını otomatik atıyor proxy falan kullanmıyorum formattan sonra ki ilk halini düşünün bilgisayarın işte öyle ağda nasıl bir problem olabilir ki yardım edin lütfen!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.