Bildirim
Laptop'uma uygun ram arıyorum Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
3 gb ddr3 532 mhz ram var buna 1066 mhz 1333 mhz felan taksak olurmu uyarmı sizce içindeki 2 ramide söküp farklı mhz da ram taksak nasıl olur? -
CPU-Z Programı ile ramlerinizin frekansı ve soketini öğrenip not alınız. Sonra bu bilgiler ile ram bakabilirsiniz. -
Xilence 'ye katılıyoorum :D -
bilgisayarın chipseti ile alakalı bir durum. asusun sitesnden de bakarsanız chipset hm55 görünüyor. hm55 intel yazıp intel'in sitesinden de desteklediği ram ve cpu özelliklerini de bulabilirsiniz. hm55 8gb'a kadar ddr3-1333 mhz ram destekleyebiliyor. ayrıca ilk nesil i3-i5-i7 işlemcileri de destekliyor. kendim kullanıyorum ordan biliyorum :) kendi bilgisayarımın işlemcisini dual core'dan i5'e, rami de 3'ten 6ya yükselttim bu araştırmalarım sonucu.
iki tane 4'lük 1333 ram alsan işini görür :)
kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X