Şimdi Ara

Laptop usb girişleri sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,laptopta 3 usb girişi var 3üde çalışmıyor.Yani çalışmıyor derken çok tuhaf bir sorun donanımsal mı yazılımsal mı anlayamıyorum bi türlü.

mesela mause 3 gün önce stabil olmadan çalışıyordu arada algılamıyordu felan,git gide hiç algılamamaya başladı.
    aynı şekilde telefonu usb ile bağladığımda başta çalışıyor sonradan algılamaz hale geliyor, bu sorunlar 3 usb girişindede var
    bi ara kabloyu laptopu kıpırdatmamama rağmen usb algılandı,usb çıkarıldı sesi veriyordu.

internetten çözüm araştırıyorum şimdiye kadar,format atmayı,aygıt yöneticisinden kaldırıp pc reslemeyi ve pili çıkarıp statik elektrik problemi gitsin diye 2 dakika beklettim yinede mause algılamıyor.

yani usb ilk tanıtınca sorunsuz ama kullandıkca sorunlu,en sonunda kullanılmaz hale geliyor.Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum,şimdiden teşekkürler

şuan mesela laptopu sallayınca algılıyor sesi çıkarıp açmıyor biraz daha sallayınca usb çıkarıldı sesi veriyor felan sanki donanımsal bi hata?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver Quinn -- 2 Temmuz 2015; 7:06:44 >

• yok mu bi Allahın kulu yardım edebilecek yav?
  • 3 usb portundada aynı sorun olduğuna göre sorun güney köprüsü olarak gözüküyor.
  • teknikbursa kullanıcısına yanıt
    benim halledebileceğim bir şey değil yani,hocam tamiri ne kadardır peki?
  • yaklaşık 150-200 tl tutar tamiri
  • güç yönetimine baktınız mı hiç?usb modların uykuya geçmesine sebep veren bir ayar olabilir.
    USB selective suspend. olarak geçiyor ingilizcesi.bir bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

güç yönetimine baktınız mı hiç?usb modların uykuya geçmesine sebep veren bir ayar olabilir.
    USB selective suspend. olarak geçiyor ingilizcesi.bir bakın derim.

gelişmiş güç ayarlarında orayı incelediğimde etkin olarak duruyor,normali de bu diye biliyorum ama teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.