Şimdi Ara

Laptop USB port çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben HP Pavilion g6 modelli laptop kullanıyorum. Laptopumun sol tarafta 2 sağ tarafta 1 tane USB portu var ve sol taraftakilere mouse ayrıca fan+klavye takıyorum sağ tarafa ise USB kulaklık takıyorum. Ayrıca yakın zamanda format atmak zorunda kaldım format attıktan sonra bir müddet çalıştı ama şimdi çalışmıyor.

Sorunum sadece sağ taraftaki tek olan USB portta var. Porttan elektrik geliyor laptop soğutucu çalışıyor ayrıca kulaklığı veya mouse u taktığımda elektrik geliyor ve ikisininde ışıkları yanıyor. Ancak hiçbir şekilde ne kulaklıktan ses geliyor ne de mouse hareket ediyor. Anlayacağınız veri akışı yok sadece elektrik akışı var. Bunu internette Türkçe ve İngilizce olmak üzere baya aradım. Son çare olarak buraya yazma kararı aldım.

Şimdiden teşekkürler.

• Pcnin usb portları tamamen boşken sorun çıkartan porta birşey taktığınızda yine çalışmıyor mu?
  • Malesef çalışmıyor.
  • Yardım eden yok mu acaba?
  • toshiba satellite l 50 usb portları bi süre sonra çalışmıyor konu açamadığım için buraya yazdım bilgisayar 2 buçuk aylık yardım ederseniz sevinirim.
  • OnurOnursal O kullanıcısına yanıt
    USB port değişir temiz yapılırsa sıkıntı olmaz muhtemelen çubuk gibi olan yollardan bii görevini yirtirmiş ve birde söyle dene tam yerleştirdikten sonra hafif hafi çok çıkarmadan ufak ufak ççek dışarı doğru bakalım taktığın ile ilgili bir hareket görecekmisin.Bu powerbankta olur flashta
  • Kendiliğinden düzeldi nasıl oldu bilmiyorum ama teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Girişleri Çalışmıyor
    2 hafta önce açıldı
    USB Wireless Adaptör Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.