Şimdi Ara

Laptop USB sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu soruna uzun süredir çözüm bulamıyorum ve kafamı karıştırıyor çok saçma şoyle ki,

Bilgisayar; Dell İnspiron 8600
    2 adet usb port var çalışmıyor ben de 4 usb portlu Nec PCMCI kart aldım

Laptopun usblerinde; mpx200 Cep telefonuma, webcam e elektrik gidiyor. (Webcam ışığı yanıyor, tel şarj oluyor) Fakat kesinlikle bu cihazları gormuyor, veri alışverişi yapmıyor.Yeni aygıt takıldı falan demiyor.

PCMCI usblerinde; Cep telefonum Şarj oluyor,VERİ alıp verebiliyor sorunsuz, Webcam ve Dijital Fotoğraf makinesine elektrik gitmiyor,veri alıp vermiyor (webcamin ışığı yanmıyor burda)

Format attım SP2 yukledim,usb sürücüleri yükledim, biosu kontrol ettim, servise goturdum bakmadan sorun chipsette dedi $200 istedi(garantisi yok)

Lütfen yardım edin.bilgisayar çok kullanışsız.

• sana tavsiyem pcmci kartı başka bi laptopta denemen eğer calışmazsa kart arızalıdır çalışırsa biosatan pcmci kart bölümünü incele aktive et gene olmazsa servise bi sor ne yapcaksınız die anakart deişcek derlerse ne ala chipset deişmez anakartına bi işaret koy belli olmucak ver servise
  • 4 port usb hublar var haricen 5 volt girişi olan . voltaj yetersiz kaldığından bu sorunlar normalde çıkıyor laptop da usb lerde .

bunun için harici 5 volt girişi bulunan 4 lü usb hublar ile deneme şansın varsa bir dene .

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2568841

Laptop USB sorun

bunun aynısı ancak adaptör yardımı ile 5 volt bu huba takılıyor ...

• quote:

Orjinalden alıntı: FZKDeviL

sana tavsiyem pcmci kartı başka bi laptopta denemen eğer calışmazsa kart arızalıdır çalışırsa biosatan pcmci kart bölümünü incele aktive et gene olmazsa servise bi sor ne yapcaksınız die anakart deişcek derlerse ne ala chipset deişmez anakartına bi işaret koy belli olmucak ver servise

bunları denedim ama olmadı yine.servis sanırım anakartı değişecek.$200 veerbileceğimi sanmıyorum.teşekkürler

KEHRIBAR: bu işime yarayabilir ama anlamadım adaptor olayını benim almam gereken cihaz bu değil o zman peki ismi nedir?Teşekkürler.

o usb coklayıcıyı buldum.yanında da adaptor giisi var ama nasıl bir adaptorde kaç voltta kullanacagım.evimdeki adaptorle denedim her voltta.olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyxuz -- 16 Ekim 2006; 22:39:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    LAPTOP EKRAN SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.